Publiceren op websites

Zin om vaker een column, blog, etc te publiceren? Kijk dan eens hieronder voor het actuele overzicht. Een mooie manier om je schrijfwerk aan anderen te laten zien en een extra kans om je visitekaartje af te geven.

Als je een ervaring hebt met een van deze mogelijkheden dan kun je een commentaar toevoegen en/of een beoordeling geven. Anderen kunnen daar hun voordeel mee doen.

Heb je zelf een website en/of actief op de sociale media en behoefte aan enthousiaste schrijvers? Je kunt hier gratis jouw website, etc. toevoegen.

Publiceren op websites e.d.

Gastbloggers gezocht - LekkerBoek

Bij LekkerBoek zijn erg veel tweedehands boeken, antiquarische boeken en ongelezen boeken (ramsj) tegen een zeer aantrekkelijke prijs te vinden maar ook winkelnieuwe boeken. Dus gewoon zoals in andere boekenwinkels.

Pas sinds kort is er een blogrubriek te vinden op LekkerBoek. Om die reden is LekkerBoek op zoek naar bloggers die iets te melden hebben over lezen. literatuur in zijn algemeenheid of bv over (een van) de boeken die op LekkerBoek te vinden zijn. Ook informatieve informatie over de betreffende auteurs stellen we op prijs.

Klik hier om de blogrubriek te bezoeken.

Om bezoekers te kunnen laten kiezen uit verschillende blogs zijn we op zoek naar gastbloggers voor LekkerBoek. Je kunt je blog sturen naar info@lekkerboek.nl.

Bij plaatsing van jouw blog op LekkerBoek kun je een coupon ter waarde van 5 euro en naar eigen inzicht te besteden bij LekkerBoek, aanvragen. Je kunt onbeperkt je blogs insturen en komt elke keer in aanmerking voor de genoemde coupon.

Zelf auteur en je boek is net verschenen?


Ben je zelf auteur en heb je een boek uitgegeven dan kun je bij LekkerBoek met een blog extra informatie verstrekken over jezelf en/of je boek. Gratis natuurlijk. Bij publicatie kom je niet in aanmerking voor de coupon. Maar wel mooi promotie natuurlijk voor jou of je boek. Let op; we adviseren je wel om de blog met name lezenswaardig te schrijven en niet per se promotioneel. Dat zorgt voor meer aandacht.

Graag nodigen we je uit om je blog te sturen (als bijlage in Word) naar info@lekkerboek.nl

Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 403
(Gemiddelde waardering 5 met 1 waardering(-en)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Login of registreer om een reactie te plaatsen