Zin om vaker een column, blog, etc te publiceren? Kijk dan eens hieronder voor het actuele overzicht. Een mooie manier om je schrijfwerk aan anderen te laten zien en een extra kans om je visitekaartje af te geven.

Als je een ervaring hebt met een van deze mogelijkheden dan kun je een commentaar toevoegen en/of een beoordeling geven. Anderen kunnen daar hun voordeel mee doen.

Heb je zelf een website en/of actief op de sociale media en behoefte aan enthousiaste schrijvers? Je kunt hier gratis jouw website, etc. toevoegen.

Klik hier

om je gratis toe te voegen aan dit overzicht.
blog hero image smile zo gezond is lachen happy tips 1164Ben je in de overgang, beleef je de meest herkenbare en grappige situaties door de overgang én vind je het leuk om te schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de Samen Door De Overgang nieuwsbrief zijn we op zoek naar een blogger die het leuk vindt om haar belevenissen op een grappige en herkenbare manier te delen. Meer informatie staat onder het aanmeldformulier.

Meld je nu aan en wordt blogger voor de Samen Door De Overgang nieuwsbrief.


Bron: https://www.avogel.nl/blog/blogger-gezocht/

Dit artikel delen?
Pin It
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap