Zin om vaker een column, blog, etc te publiceren? Kijk dan eens hieronder voor het actuele overzicht. Een mooie manier om je schrijfwerk aan anderen te laten zien en een extra kans om je visitekaartje af te geven.

Als je een ervaring hebt met een van deze mogelijkheden dan kun je een commentaar toevoegen en/of een beoordeling geven. Anderen kunnen daar hun voordeel mee doen.

Heb je zelf een website en/of actief op de sociale media en behoefte aan enthousiaste schrijvers? Je kunt hier gratis jouw website, etc. toevoegen.

Klik hier

om je gratis toe te voegen aan dit overzicht.
lekkerboekblogBij LekkerBoek zijn erg veel tweedehands boeken, antiquarische boeken en ongelezen boeken (ramsj) tegen een zeer aantrekkelijke prijs te vinden maar ook winkelnieuwe boeken. Dus gewoon zoals in andere boekenwinkels.

Pas sinds kort is er een blogrubriek te vinden op LekkerBoek. Om die reden is LekkerBoek op zoek naar bloggers die iets te melden hebben over lezen. literatuur in zijn algemeenheid of bv over (een van) de boeken die op LekkerBoek te vinden zijn. Ook informatieve informatie over de betreffende auteurs stellen we op prijs.

Klik hier om de blogrubriek te bezoeken.

Om bezoekers te kunnen laten kiezen uit verschillende blogs zijn we op zoek naar gastbloggers voor LekkerBoek. Je kunt je blog sturen naar info@lekkerboek.nl.

Bij plaatsing van jouw blog op LekkerBoek kun je een coupon ter waarde van 5 euro en naar eigen inzicht te besteden bij LekkerBoek, aanvragen. Je kunt onbeperkt je blogs insturen en komt elke keer in aanmerking voor de genoemde coupon.

Zelf auteur en je boek is net verschenen?


Ben je zelf auteur en heb je een boek uitgegeven dan kun je bij LekkerBoek met een blog extra informatie verstrekken over jezelf en/of je boek. Gratis natuurlijk. Bij publicatie kom je niet in aanmerking voor de coupon. Maar wel mooi promotie natuurlijk voor jou of je boek. Let op; we adviseren je wel om de blog met name lezenswaardig te schrijven en niet per se promotioneel. Dat zorgt voor meer aandacht.

Graag nodigen we je uit om je blog te sturen (als bijlage in Word) naar info@lekkerboek.nl

Dit artikel delen?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
lekkerboekblog

Gastbloggers gezocht - LekkerBoek

Bij LekkerBoek zijn erg veel tweedehands boeken, antiquarische boeken en ongelezen boeken (ramsj) tegen een zeer aantrekkelijke prijs te vinden maar ook winkelnieuwe boeken. Dus gewoon zoals in…
213 5.00

Gezocht: Lezerscolumn

Jouw mening over een product, dienst of maatregel als column op het grootste consumentenplatform van Nederland? Dit is je kans - en we belonen je er ook nog voor!Schrijf in minimaal 250 en maximaal…
1216
mamaliefde

Gastbloggers gezocht Mamaliefde

Wil jij graag aan de slag als gastblogger voor Mamaliefde? Dan kan dat eenmalig, bijvoorbeeld om naamsbekendheid te geven aan je eigen blog, of op structurele basis. Omdat je wel graag wilt schrijven…
251
gastbloggers

Gastbloggers gezocht

Wij zijn op zoek naar gastbloggers die vette trips hebben gemaakt. Dit kan overal in de wereld geweest zijn, zoals Zuid-Amerika, Afrika of Azië, maar ook in Europa of zelfs bijzondere dingen in…
480
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap