Zin om vaker een column, blog, etc te publiceren? Kijk dan eens hieronder voor het actuele overzicht. Een mooie manier om je schrijfwerk aan anderen te laten zien en een extra kans om je visitekaartje af te geven.

Als je een ervaring hebt met een van deze mogelijkheden dan kun je een commentaar toevoegen en/of een beoordeling geven. Anderen kunnen daar hun voordeel mee doen.

Heb je zelf een website en/of actief op de sociale media en behoefte aan enthousiaste schrijvers? Je kunt hier gratis jouw website, etc. toevoegen.

Klik hier

om je gratis toe te voegen aan dit overzicht.

MijnSerie is op zoek naar leuke collega’s die net zoveel van series houden als zij.

mijnserieAchter MijnSerie zit een heel team van vrijwilligers die onder andere recensies, columns en nieuwsberichten schrijven en uiteraard mensen die al die berichten nakijken en publiceren. MijnSerie kan altijd schrijvers gebruiken, vooral voor nieuwsberichten en columns.
Zou jij het leuk vinden om ons enorm gezellige en geweldige schrijversteam te versterken?

Wat zoeken we?
* Al die nieuwsberichten op MijnSerie komen het meest van internet, ook van persberichten of tips. Dus struin jij vaak het internet af om naar serienieuws te zoeken en kun/wil je dat ook omzetten in een nieuwsbericht voor MijnSerie schrijf je dan vandaag nog in om schrijver te worden.
* Lees je de columns op MijnSerie en heb je dan zelf een leuk idee voor een column gerelateerd aan alles wat met series te maken heeft? Schrijf je dan ook in. Je komt terecht in een gezellig team van serieliefhebbers die met hun hobby series kijken iets meer doen dan de gemiddelde kijker. En wat is er nu leuker dan series kijken combineren met schrijven over series?

Wat krijg je er voor terug?
* Als je minimaal twee nieuwsberichten per week schrijft en/of één column per maand krijg je gratis het Premium account en ben je van harte welkom bij de schrijvers-borrels die MijnSerie jaarlijks organiseert.

Wat moet je doen?
* Stuur je proefnieuwsbericht; neem daarvoor een nieuwsbericht die je hebt gelezen op het internet en maak er mooi eigen nieuwsbericht van. In je eigen woorden en met eventuele aanvullingen zoals kijkcijfers datums of awards, naar jos@mijnserie.nl. Voeg eventueel het originele nieuwsbericht bij.
* Of stuur je column op van maximaal 750 woorden naar jos@mijnserie.nl en voeg je bij het leukste schrijversteam van Nederland.

 

Bron: https://www.mijnserie.nl/nieuws/vacatures/4155-gezocht-nieuwsschrijvers-en-columnisten/

Dit artikel delen?
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
gastbloggers

Gastbloggers gezocht

Wij zijn op zoek naar gastbloggers die vette trips hebben gemaakt. Dit kan overal in de wereld geweest zijn, zoals Zuid-Amerika, Afrika of Azië, maar ook in Europa of zelfs bijzondere dingen in…
483
lekkerboekblog

Gastbloggers gezocht - LekkerBoek

Bij LekkerBoek zijn erg veel tweedehands boeken, antiquarische boeken en ongelezen boeken (ramsj) tegen een zeer aantrekkelijke prijs te vinden maar ook winkelnieuwe boeken. Dus gewoon zoals in…
214 5.00

Gezocht: Lezerscolumn

Jouw mening over een product, dienst of maatregel als column op het grootste consumentenplatform van Nederland? Dit is je kans - en we belonen je er ook nog voor!Schrijf in minimaal 250 en maximaal…
1222
mamaliefde

Gastbloggers gezocht Mamaliefde

Wil jij graag aan de slag als gastblogger voor Mamaliefde? Dan kan dat eenmalig, bijvoorbeeld om naamsbekendheid te geven aan je eigen blog, of op structurele basis. Omdat je wel graag wilt schrijven…
254
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap