Zin om vaker een column, blog, etc te publiceren? Kijk dan eens hieronder voor het actuele overzicht. Een mooie manier om je schrijfwerk aan anderen te laten zien en een extra kans om je visitekaartje af te geven.

Als je een ervaring hebt met een van deze mogelijkheden dan kun je een commentaar toevoegen en/of een beoordeling geven. Anderen kunnen daar hun voordeel mee doen.

Heb je zelf een website en/of actief op de sociale media en behoefte aan enthousiaste schrijvers? Je kunt hier gratis jouw website, etc. toevoegen.

Klik hier

om je gratis toe te voegen aan dit overzicht.

happy mindful logoBen jij een kei in social media? Of vind je het gewoon ontzettend leuk om te schrijven over hotspots, reizen, meditatie of yoga? Ik zou het heel erg leuk vinden om met je samen te werken.

Je kunt eenmalig een gastblog schrijven. Vaker mag ook, bijvoorbeeld elke maand.

Waarom zou ik dat doen?

Goede vraag. Naast extra karmapunten krijg je meer exposure voor jouw website.

Daarnaast kan ik je veel leren op het gebied van journalistiek en online marketing. Ik heb een journalistieke opleiding gedaan en in die tijd ervaring opgedaan in de bladenwereld. Hoe schrijf je een tekst op zo’n manier dat mensen enthousiast worden en hoe kies je een spannend onderwerp? Ik leer het je graag.

Ook in WordPress ben ik best handig dus misschien speelt het wel eens door je hoofd om zelf ook te beginnen met bloggen maar is dit nog een te grote stap. Dan krijg je hier een platform voor jouw creativiteit zonder dat je extreem veel tijd hoeft te stoppen in alles rondom bloggen. Want geloof mij, een site ontwikkelen in WordPress is geen peanuts. Mocht je hier toch aan willen beginnen, dan kan ik je veel tips geven op het gebied van het technische stukje. Maar ook als je al een blog hebt en het leuk vindt om eenmalig een artikel voor mij te schrijven ben je welkom.

Dat klinkt leuk maar ik kom vooral voor de gratis koffie

Dat kan geregeld worden! Als je in de omgeving van Groningen woont lijkt het me leuk een keer in de stad, of erbuiten, af te spreken. Genoeg plekken om samen een kop koffie te doen. Ik trakteer ? Kunnen we gelijk bijkletsen over alles rondom bloggen: mijn favoriete bezigheid.

Blogger in Amsterdam

Af en toe krijg ik uitnodigingen voor persevenementen in Amsterdam. Ik ben daarom ook op zoek naar iemand die het leuk vindt Happy & Mindful te representeren en hierover te schrijven. Alles in samenwerking en overleg natuurlijk. Eenmalig mag ook.

Wie ik zoek

Ik zoek iemand van 25-45 jaar, liefst vrouwelijk, omdat dit het beste past in mijn doelgroep. Het is een pré als je houdt van reizen, outdoor en de yoga levensstijl. Het zou helemaal fantastisch zijn als je een ster bent in social media of goede foto’s maakt. Natuurlijk mag je ook reageren als je hier niet aan voldoet maar denkt iets unieks te kunnen toevoegen aan mijn blog.

Bron: https://www.happymindful.nl/over-mij/

Dit artikel delen?
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
mamaliefde

Gastbloggers gezocht Mamaliefde

Wil jij graag aan de slag als gastblogger voor Mamaliefde? Dan kan dat eenmalig, bijvoorbeeld om naamsbekendheid te geven aan je eigen blog, of op structurele basis. Omdat je wel graag wilt schrijven…
255
gastbloggers

Gastbloggers gezocht

Wij zijn op zoek naar gastbloggers die vette trips hebben gemaakt. Dit kan overal in de wereld geweest zijn, zoals Zuid-Amerika, Afrika of Azië, maar ook in Europa of zelfs bijzondere dingen in…
484

Gezocht: Lezerscolumn

Jouw mening over een product, dienst of maatregel als column op het grootste consumentenplatform van Nederland? Dit is je kans - en we belonen je er ook nog voor!Schrijf in minimaal 250 en maximaal…
1222
lekkerboekblog

Gastbloggers gezocht - LekkerBoek

Bij LekkerBoek zijn erg veel tweedehands boeken, antiquarische boeken en ongelezen boeken (ramsj) tegen een zeer aantrekkelijke prijs te vinden maar ook winkelnieuwe boeken. Dus gewoon zoals in…
214 5.00
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap