Zin om vaker een column, blog, etc te publiceren? Kijk dan eens hieronder voor het actuele overzicht. Een mooie manier om je schrijfwerk aan anderen te laten zien en een extra kans om je visitekaartje af te geven.

Als je een ervaring hebt met een van deze mogelijkheden dan kun je een commentaar toevoegen en/of een beoordeling geven. Anderen kunnen daar hun voordeel mee doen.

Heb je zelf een website en/of actief op de sociale media en behoefte aan enthousiaste schrijvers? Je kunt hier gratis jouw website, etc. toevoegen.

Klik hier

om je gratis toe te voegen aan dit overzicht.
artikelterugblikTerugblik is een rubriek op Schrijverspunt. Een rubriek waarbij een beperkt aantal leden/schrijvers periodiek een terugblik gegeven op de afgelopen periode. Dat kan door een column, een blog, een persoonlijke ervaring, een analyse, een anekdote, etc. Als er maar een relatie is met de voorafgaande periode. Kortom vrijheid voor de schrijver!

Van een vast team van schrijvers mochten we de afgelopen periode al heel veel mooie terugblikken ontvangen. Wellicht heb je bij het lezen van een van die terugblikken wel eens gedacht; dat zou ik ook wel willen doen!

Dt is nu mogelijk. Ten gevolge van andere drukke werkzaamheden hebben twee vaste schrijvers voor deze rubriek besloten om te stoppen. Om die reden is er nu plaats voor nieuwe schrijvers om eigen schrijfwerk te vertonen.

Als schrijver voor deze rubriek verwachten we minimaal een maandelijkse inzending van jouw terugblik op de voorafgaande periode. Publicatie zal plaatsvinden in een vaste frequentie en volgorde. Binnen een besloten groep op de Schrijversplek is onderling overleg en afstemming mogelijk.

Belangstelling?

Stuur ons een e-mail met een korte introductie van jezelf en je motivatie om mee te doen en wellicht is binnenkort ook jouw terugblik te bewonderen.

Hierklikken120
Dit artikel delen?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
gastbloggers

Gastbloggers gezocht

Wij zijn op zoek naar gastbloggers die vette trips hebben gemaakt. Dit kan overal in de wereld geweest zijn, zoals Zuid-Amerika, Afrika of Azië, maar ook in Europa of zelfs bijzondere dingen in…
483
lekkerboekblog

Gastbloggers gezocht - LekkerBoek

Bij LekkerBoek zijn erg veel tweedehands boeken, antiquarische boeken en ongelezen boeken (ramsj) tegen een zeer aantrekkelijke prijs te vinden maar ook winkelnieuwe boeken. Dus gewoon zoals in…
214 5.00

Gezocht: Lezerscolumn

Jouw mening over een product, dienst of maatregel als column op het grootste consumentenplatform van Nederland? Dit is je kans - en we belonen je er ook nog voor!Schrijf in minimaal 250 en maximaal…
1222
mamaliefde

Gastbloggers gezocht Mamaliefde

Wil jij graag aan de slag als gastblogger voor Mamaliefde? Dan kan dat eenmalig, bijvoorbeeld om naamsbekendheid te geven aan je eigen blog, of op structurele basis. Omdat je wel graag wilt schrijven…
254
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap