Zin om vaker een column, blog, etc te publiceren? Kijk dan eens hieronder voor het actuele overzicht. Een mooie manier om je schrijfwerk aan anderen te laten zien en een extra kans om je visitekaartje af te geven.

Als je een ervaring hebt met een van deze mogelijkheden dan kun je een commentaar toevoegen en/of een beoordeling geven. Anderen kunnen daar hun voordeel mee doen.

Heb je zelf een website en/of actief op de sociale media en behoefte aan enthousiaste schrijvers? Je kunt hier gratis jouw website, etc. toevoegen.

Klik hier

om je gratis toe te voegen aan dit overzicht.

Artikels schrijven: Voor wie, wat en welke content?

Content is key. Daar zijn wij alvast van overtuigd. We willen van Tekstschrijvers.net een website maken waar elke schrijver zijn plekje verdient. Iedereen moet kunnen schrijven wat hij wil. We zijn er van overtuigd dat regelmatig schrijven ervoor zorgt dat je een bepaalde schrijfstijl zal ontwikkelen. Je leert nieuwe dingen kennen en je leert om te gaan met social media. Zo bouw je weer connecties op en dit zorgt voor meer opdrachten. Misschien het belangrijkste: Je bouwt een reputatie op. Mensen kennen jou en ook zoekmachines weten jou te vinden.

inspireerandeerenhttps://i2.wp.com/tekstschrijvers.net//img//2016/05/Content-schrijver.jpg?resize=300%2C188&ssl=1 300w, https://i2.wp.com/tekstschrijvers.net//img//2016/05/Content-schrijver.jpg?resize=768%2C483&ssl=1 768w" sizes="(max-width: 528px) 100vw, 528px" width="528" height="332">

Daarnaast mogen we zeker de gevorderde schrijver niet vergeten. Misschien heb je bepaalde expertises, maar weten anderen dit niet? Of schrijf je al wel, maar heeft het niet het effect dat je wilt bereiken? Of schrijf je al enorm veel, maar wil je jouw naamsbekendheid vergroten? Ook dan is Tekstschrijvers zeker iets voor jou!

Aan welke voorwaarden moet je voldoen om te mogen schrijven?

  • Kennis van SEO, SEA, Social media, marketing, jezelf, … Tekstschrijvers is een website bomvol content, geschreven voor en door tekstschrijvers. Natuurlijk is het belangrijk dat je een passie hebt voor een bepaal onderwerp. Welk onderwerp dat is, bepaal jij.
  • Enige kennis van WordPress. Deze website is gebouwd op het Content Management System (CMS) WordPress. Een erg gebruiksvriendelijk systeem dat toelaat om op een snelle manier artikels te schrijven. Je kunt nagaan hoeveel bezoekers jouw artikels lezen en hoe je deze kunt verbeteren. Heb je geen kennis van WordPress? Dan leren wij jou met plezier met WordPress werken!
  • Zin en tijd om te schrijven. Dit is de belangrijkste voorwaarde. Je moet tijd en zin hebben om te schrijven. Je moet gemotiveerd zijn om teksten te schrijven en jouw doelgroep te boeien. Schrijf je graag en kan je er tijd voor vrijmaken? Dan hebben wij jou nodig.
  • Sociale media kennis. Weet je veel van Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram, Youtube of van ze allemaal? Dan hebben we een plaatje vrij voor jou als expert. Naamsbekendheid en promotie is nodig om bezoekers over de vloer te krijgen. Trek de aandacht en werk met ons samen.

Bekijk zeker de richtlijnen in verband met het schrijven van content op Tekstschrijvers. Zo weet je waar je aan begint. Je krijgt er wel vele voordelen voor terug. We leggen graag onze tekstschrijvers in de watten.

Bron: https://tekstschrijvers.net/content/

Dit artikel delen?
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Gezocht: Lezerscolumn

Jouw mening over een product, dienst of maatregel als column op het grootste consumentenplatform van Nederland? Dit is je kans - en we belonen je er ook nog voor!Schrijf in minimaal 250 en maximaal…
1222
mamaliefde

Gastbloggers gezocht Mamaliefde

Wil jij graag aan de slag als gastblogger voor Mamaliefde? Dan kan dat eenmalig, bijvoorbeeld om naamsbekendheid te geven aan je eigen blog, of op structurele basis. Omdat je wel graag wilt schrijven…
254
lekkerboekblog

Gastbloggers gezocht - LekkerBoek

Bij LekkerBoek zijn erg veel tweedehands boeken, antiquarische boeken en ongelezen boeken (ramsj) tegen een zeer aantrekkelijke prijs te vinden maar ook winkelnieuwe boeken. Dus gewoon zoals in…
214 5.00
gastbloggers

Gastbloggers gezocht

Wij zijn op zoek naar gastbloggers die vette trips hebben gemaakt. Dit kan overal in de wereld geweest zijn, zoals Zuid-Amerika, Afrika of Azië, maar ook in Europa of zelfs bijzondere dingen in…
484
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap