Voor schrijvers, door schrijvers

Publiceren

Na het schrijven is het tijd om te publiceren. Of je manuscript wordt uitgegeven door een uitgeverij, of dat je het uitgeven zelf (in eigen beheer) gaat doen - er komt veel bij kijken en het hele proces vergt een zekere planning en coördinatie. Maar wat is er nu precies nodig om je manuscript te publiceren? De artikelen geven je informatie over het aanvragen van het ISBN, het creëren van een barcode, het coverontwerp, de promotie van je boek, de productie van je boek als e-boek en meer.

Jouw boek promoten

Schrijverspunt helpt je mee je boek te promoten.Drie voorbeelden willen we je graag noemen om je boek, gratis, te promoten:

De Schrijversplek:

 

boekpromotieOp de Schrijversplek kun je jouw boek promoten. Gratis! Voeg ook jouw boek toe. Je kunt o.a. een persbericht toevoegen, een afbeelding van
de cover, de boekenpresentatie vermelden etc. De mogelijkheden zijn mede afhankelijk van je soort account. Wel eerst inloggen natuurlijk om toe te kunnen voegen. Zo zorg je er voor dat jouw boek nog beter vindbaar is.


klikhierom naar deze mogelijkheid te gaan.


Website Schrijverspunt:


Ook op de website van Schrijverspunt kun je jouw boek gratis promoten. Dat is mogelijk in de rubriek Boek promoten

In deze rubriek  promoten we boeken van (nog) minder bekende auteurs, maar desondanks vaak zeer lezenswaardig en soms zelfs als pareltje aan te merken. We nodigen je graag uit om eens rustig rond te kijken en kennis te maken met werk van andere dan de al bekende auteurs. Veel plezier.

Ook jij kunt hier informatie geven over je boek. Titel, auteur, ISBN, verkoopprijs, toelichting en waar te koop natuurlijk. Voor jou promotie en voor de lezer een mooie manier om kennis te maken met werk van (nog) minder bekende auteurs.

klikhierom naar deze mogelijkheid te gaan.

De sociale media van Schrijverspunt:


Schrijverspunt is ook te vinden op sociale media als Twitter, Facebook, LinkedIn en dergelijke met de nodige volgers. Door ons ook te volgen ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Veel zaken zoals bv de promotie van een boek publiceren we ook op deze sociale media. Voor jou een mooie manier om ook je boek te promoten.  Op vrijwel alle pagina's zijn button's te vinden om ons ook te ontmoeten op de sociale media.

Dit artikel delen?

Hits: 3103

(De gemiddelde waardering is 4.5 door 2 stem(-men)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen