Publiceren

Na het schrijven is het tijd om te publiceren. Of je manuscript wordt uitgegeven door een uitgeverij, of dat je het uitgeven zelf (in eigen beheer) gaat doen - er komt veel bij kijken en het hele proces vergt een zekere planning en coördinatie. Maar wat is er nu precies nodig om je manuscript te publiceren? De artikelen geven je informatie over het aanvragen van het ISBN, het creëren van een barcode, het coverontwerp, de promotie van je boek, de productie van je boek als e-boek en meer.

Je werk op het internet publiceren

Redactie Schrijverspunt
publiceren op websitesZin om vaker een column, blog, etc te publiceren? Kijk dan eens bij schrijfactiviteiten voor het actuele overzicht. Een mooie manier om je schrijfwerk aan anderen te laten zien en een extra kans om je visitekaartje af te geven.

Door het schrijven van een periodieke blog of column kun je ontdekken of lezers belangstelling hebben voor je schrijfwerk en of je ze weet te binden. Sterker nog, per geschreven artikel kun je ontdekken hoe de reacties zijn. Niet onbelangrijk ook anderen kunnen dus kennismaken en zelfs een band met jou als schrijver opbouwen. Daarbij is het gewoon ook goed om buiten je eigen kleine veilige wereld je schrijfwerk te vertonen. Best eng misschien, maar ook een ervaring.

Op Schrijverspunt zelf zijn de nodige schrijfactiviteiten te vinden waar je aan mee kunt doen en in feite je werk kunt publiceren en daarnaast bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om mee te doen aanschrijfwedstrijden.
RATING

3

STEMMEN

1

HITS

3214

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig, 1=niet nuttig, etc.)

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief