Publiceren van je werk

Of je manuscript wordt uitgegeven door een uitgeverij, of dat je het uitgeven zelf (in eigen beheer) gaat doen - er komt veel bij kijken en het hele proces vergt een zekere planning en coördinatie. Maar wat is er nu precies nodig om je manuscript te publiceren? De artikelen geven je informatie over het aanvragen van het ISBN, het creëren van een barcode, het coverontwerp, de productie van je boek als e-boek en meer.   

Ook de verkoop van je boek gaat niet vanzelf. Als auteur zul je er de nodige tijd, aandacht en energie in moeten steken om je boek bekendheid te geven. Blader door de onderstaande artikelen en laat je inspireren door de tips, ideeën en de do’s and don’ts.

Zelf een informatief en lezenswaardig artikel toevoegen voor deze rubriek? Dat stellen we op prijs en dat is mogelijk door eerst in te loggen.

Je werk op het internet publiceren

publiceren op websitesZin om vaker een column, blog, etc te publiceren? Kijk dan eens hieronder voor het actuele overzicht. Een mooie manier om je schrijfwerk aan anderen te laten zien en een extra kans om je visitekaartje af te geven.

Door het schrijven van een periodieke blog of column kun je ontdekken of lezers belangstelling hebben voor je schrijfwerk en of je ze weet te binden. Sterker nog, per geschreven artikel kun je ontdekken hoe de reacties zijn. Niet onbelangrijk ook anderen kunnen dus kennismaken en zelfs een band met jou als schrijver opbouwen. Daarbij is het gewoon ook goed om buiten je eigen kleine veilige wereld je schrijfwerk te vertonen. Best eng misschien, maar ook een ervaring.

Op Schrijverspunt zelf zijn de nodige schrijfactiviteiten te vinden waar je aan mee kunt doen en in feite je werk kunt publiceren en daarnaast bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om mee te doen aanschrijfwedstrijden.

Op Schrijverspunt hebben we echter ook nog een rubriek waar nog andere mogelijkheden te vinden zijn om je werk op het internet te laten zien. Kijk maar eens.


klikhier2


Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 230
(Gemiddelde waardering 0 met waardering(-en)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Login of registreer om een reactie te plaatsen