Publiceren

Na het schrijven is het tijd om te publiceren. Of je manuscript wordt uitgegeven door een uitgeverij, of dat je het uitgeven zelf (in eigen beheer) gaat doen - er komt veel bij kijken en het hele proces vergt een zekere planning en coördinatie. Maar wat is er nu precies nodig om je manuscript te publiceren? De artikelen geven je informatie over het aanvragen van het ISBN, het creëren van een barcode, het coverontwerp, de promotie van je boek, de productie van je boek als e-boek en meer.

luisterboekDe moderne media zijn niet meer weg te denken uit de boekenwereld. Steeds meer mensen lezen op een nieuwe manier. Een van die manieren is om een boek te beluisteren. Het is dan ook aan te raden om een luisterboek te laten maken van je boek.

Schrijverspunt Clusteruitgeverij kan dit voor je verzorgen. We werken met professionele stemacteurs die met enthousiasme en vakkennis je boek omtoveren tot een luisterboek. Je kunt kiezen uit een vrouwelijke of een mannelijke stem, al naar gelang wat het beste past bij jouw verhaal.

Beluister hier twee stemvoorbeelden.

 Vrouwelijkklikhier

 Mannelijkklikhier

Schrijverspunt biedt dit aan tegen het allerlaagste tarief in de markt: Het inspreken kost slechts een 0,007 eurocent per woord (excl. BTW) (€ 7,00 excl. BTW per 1000 woorden). Daarnaast vraagt de stemacteur 10% van de netto verkopen (dus na boekhandelskorting) als vergoeding voor het gebruik van zijn stem.

Je kunt het luisterboek via Schrijverspunt uitgeven, maar dat is niet verplicht.
Laat je dit door Schrijverspunt verzorgen zijn de maandelijkse titelkosten € 2.50 (incl. BTW) bij online aanmelding van een nieuwe titel. Wij zorgen ervoor dat je luisterboek wordt aangeboden via alle bekende luisterboekkanalen.

Indien je het luisterboek zelf wilt uitgeven worden de bestanden digitaal aangeleverd in MP3-formaat en ben je vrij ze zelf te distribueren.

Aanleveren van het manuscript kan als Word of als PDF bestand.

De termijn van oplevering wordt voorafgaand aan de opdracht besproken.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Schrijverspunt Clusteruitgeverij

RATING

5.0

STEMMEN

1

HITS

2480

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig, 1=niet nuttig, etc.)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVE