Skip to main content

luisterboekDe moderne media zijn niet meer weg te denken uit de boekenwereld. Steeds meer mensen lezen op een nieuwe manier. Een van die manieren is om een boek te beluisteren. Het is dan ook aan te raden om een luisterboek te laten maken van je boek.

Schrijverspunt Clusteruitgeverij kan dit voor je verzorgen. We werken met professionele stemacteurs die met enthousiasme en vakkennis je boek omtoveren tot een luisterboek. Je kunt kiezen uit een vrouwelijke of een mannelijke stem, al naar gelang wat het beste past bij jouw verhaal.

Beluister hier twee stemvoorbeelden.

 Vrouwelijkklikhier

 Mannelijkklikhier

Schrijverspunt biedt dit aan tegen het allerlaagste tarief in de markt: Het inspreken kost slechts 0,007 eurocent per woord (excl. BTW) (€ 7,00 excl. BTW per 1000 woorden). Daarnaast vraagt de stemacteur 10% van de bruto verkoop als vergoeding voor het gebruik van zijn of haar stem.

Je kunt het luisterboek via Schrijverspunt uitgeven, maar dat is niet verplicht.
Als je dit door Schrijverspunt laat verzorgen, zijn de maandelijkse titelkosten € 2.50 (incl. BTW) bij online aanmelding van een nieuwe titel. Wij zorgen ervoor dat je luisterboek wordt aangeboden via alle bekende luisterboekkanalen zoals Storytel, Kobo, Luisterbieb, Spotify etc.

Indien je het luisterboek zelf wilt uitgeven worden de bestanden digitaal aangeleverd in MP3-formaat en ben je vrij ze zelf te distribueren.

Aanleveren van het manuscript kan als Word of als PDF bestand.

De termijn van oplevering wordt voorafgaand aan de opdracht besproken.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Schrijverspunt Clusteruitgeverij