Voor schrijvers, door schrijvers
Promotie van boeken

In deze rubriek  promoten we boeken van (nog) minder bekende auteurs, maar desondanks vaak zeer lezenswaardig en soms zelfs als pareltje aan te merken. We nodigen je graag uit om eens rustig rond te kijken en kennis te maken met werk van andere dan de al bekende auteurs. Veel plezier.

Voor lezers: klik hier s.v.p.

In deze rubriek kun je boeken van (nog) minder bekende auteurs vinden. Een mooie manier om kennis te maken vinden wij. Voor onbekende auteurs is het erg lastig om eigen werk te publiceren en met name onder de aandacht te brengen van lezers. Jouw aandacht en wellicht aankoop voor deze boeken stelt men dan ook erg op prijs. Heb je een hier opgenomen boek al gelezen? Geef dan je reactie bij de betreffende titel. Dat is voor andere lezers extra informatie.

Voor auteurs: klik hier s.v.p.

Je wilt je boek promoten en Schrijverspunt helpt je daarbij. In deze rubriek kun je informatie geven over je boek. Titel, auteur, ISBN, verkoopprijs, toelichting en waar te koop natuurlijk. Voor jou promotie en voor de lezer een mooie manier om kennis te maken met werk van (nog) minder bekende auteurs. We publiceren je boek in deze rubriek minimaal 6 maanden. Geef je je boek uit in eigen beheer? gratis1Dan is dit je kans voor extra promotie. Elke auteur en/of uitgever is welkom om hier zijn/haar boek te promoten!

Je wilt jouw boek ook toevoegen aan deze rubriek?

  • Toevoegen van jouw boek is gratis als je lid bent van Schrijverspunt (wel eerst inloggen).
  • Door hieronder op de button te klikken kom je bij het invulformulier.
  • Vul bij 'Vul hier de titel in' de titel van je boek en de naam van de auteur (jouw naam dus) in.
  • Voeg in de tekstverwerker de volgende zaken toe: Een verduidelijkende tekst voor je boek, Het ISBN van je boek, de naam van de uitgever, het aantal pagina's, de uitvoering en de verkoopprijs van het boek. We vragen je ook een afbeelding van de cover van je boek toe  te voegen/ te uploaden.
  • Klik op OPSLAAN.
  • Je boek is (nog) niet direct zichtbaar. We controleren eerst op spam etc.
  • We publiceren alleen bij aanleveren van alle, hier boven aangegeven, informatie.

Klik op een van onderstaande boeken voor meer informatie!

De verloren Duitse duikboot - Herman Mertens

5e5cf30f79c3c Afbeelding 15The lost German U boat

Het avontuur lonkt voor enkele jongemannen die pas afgestudeerd zijn. Voordat ze hun werkleven aanvatten, besluiten ze om met een zeilboot op wereldreis te trekken. In een haven waar ze mee carnaval vieren, leren ze enkele meisjes kennen die ze uitnodigen op hun schip. Wanneer dat schip ergens op een onbewoond eiland vastloopt, moet de schade hersteld worden. Twee koppeltjes gaan op zoek naar vers fruit en stuiten op een verstopte Duitse duikboot met een gigantische goudschat aan boord. De meisjes krijgen een krat vol goud en worden weer afgezet in hun dorp. Maar wat niemand kon vermoeden, is dat er nog gevluchte nazi’s zitten die weten dat er in 1943 een duikboot met een enorme goudschat van de radar verdween en onvindbaar bleef. En als ze horen dat de vrienden weten waar de duikboot ligt … Het avontuur wordt groter dan iemand had kunnen denken.

Dit artikel delen?

Boekpromotie

  • Hits: 42
(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)

Login of registreer om een reactie te plaatsen