Loading...
Promotie van boeken

In deze rubriek  promoten we boeken van (nog) minder bekende auteurs, maar desondanks vaak zeer lezenswaardig en soms zelfs als pareltje aan te merken. We nodigen je graag uit om eens rustig rond te kijken en kennis te maken met werk van andere dan de al bekende auteurs. Veel plezier.

Voor lezers: klik hier s.v.p.

In deze rubriek kun je boeken van (nog) minder bekende auteurs vinden. Een mooie manier om kennis te maken vinden wij. Voor onbekende auteurs is het erg lastig om eigen werk te publiceren en met name onder de aandacht te brengen van lezers. Jouw aandacht en wellicht aankoop voor deze boeken stelt men dan ook erg op prijs. Heb je een hier opgenomen boek al gelezen? Geef dan je reactie bij de betreffende titel. Dat is voor andere lezers extra informatie.

Voor auteurs: klik hier s.v.p.

Je wilt je boek promoten en Schrijverspunt helpt je daarbij. In deze rubriek kun je informatie geven over je boek. Titel, auteur, ISBN, verkoopprijs, toelichting en waar te koop natuurlijk. Voor jou promotie en voor de lezer een mooie manier om kennis te maken met werk van (nog) minder bekende auteurs. We publiceren je boek in deze rubriek minimaal 6 maanden. Geef je je boek uit in eigen beheer? gratis1Dan is dit je kans voor extra promotie. Elke auteur en/of uitgever is welkom om hier zijn/haar boek te promoten!

Je wilt jouw boek ook toevoegen aan deze rubriek?

  • Toevoegen van jouw boek is gratis als je lid bent van Schrijverspunt (wel eerst inloggen).
  • Door hieronder op de button te klikken kom je bij het invulformulier.
  • Vul bij 'Vul hier de titel in' de titel van je boek en de naam van de auteur (jouw naam dus) in.
  • Voeg in de tekstverwerker de volgende zaken toe: Een verduidelijkende tekst voor je boek, Het ISBN van je boek, de naam van de uitgever, het aantal pagina's, de uitvoering en de verkoopprijs van het boek. We vragen je ook een afbeelding van de cover van je boek toe  te voegen/ te uploaden.
  • Klik op OPSLAAN.
  • Je boek is (nog) niet direct zichtbaar. We controleren eerst op spam etc. We publiceren alleen bij aanleveren van alle informatie.

Klik op een van onderstaande boeken voor meer informatie!

Graag uw aandacht voor de volgende boeken:

 

De kracht en de illusie van het EGO

egoISBN 978-90-828348-0-2

Eerste druk

© 2018 door Adelaide Geurtse

Uitgeverij: BoekSucces


Wie ben jij? Denk je nu aan een functie, eigenschappen, je lichaam, een oordeel? Is dit je ego die spreekt? Of je ziel? Wat hebben de geest, het bewustzijn of de vijf elementen hiermee van doen? Samen met Adelaide leer je je stil te maken, maak je contact met de bron en kom je achter jouw waarheid.

Adelaide Geurtse (1950), de auteur, een vrouw met twinkelende ogen en een onbevooroordeelde, vriendelijke blik, is te bescheiden om de kracht van dit boek te beschrijven. Door dit boek laat zij je op nederige wijze voelen wat er is; je weet en voelt dat het de waarheid is. Door je open te stellen voor de zoektocht van Adelaide, stel je je onbewust open voor je eigen zoektocht naar waarheid. Je ontwikkelt een filosofische manier van denken, voelen en weten over wie jij bent, in relatie tot de wereld én het oneindige.

Adelaide heeft na haar werk in de reguliere zorg, 20 jaar ervaring opgedaan in haar eigen praktijk voor natuurgeneeswijze. Zij is onder andere 20 jaar Yoga docente (klassieke Raja Yoga) geweest en is oprichtster van een centrum waar speciale aandacht wordt geboden aan mensen met het Down syndroom. Adelaide is filosofisch ingesteld en zoekt haar hele leven al naar waarachtigheid, eerlijkheid, geweldloosheid, saamhorigheid en vooral het creëren van een liefdevolle woon- en leefomgeving.
Het observeren en bestuderen van het menselijk gedrag, relaties tussen dieren onderling en de natuur op zich heeft haar altijd al geboeid. In het bijzonder haar eigen handelen in relatie met de buitenwereld.

In dit boek spreekt Adelaide op een invoelbare wijze over haar ziel, ego en geest en hoe zij belangrijke lessen tot zich heeft genomen.

Laat dit boek je inspireren, je hart stromen en je ogen doen twinkelen.

Dit artikel delen?

Boekpromotie

  • Hits: 22
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De verdwijning van mijn beste vriendin - Iris Doff

Ik heb een boek geschreven!!Samenvatting:Wanneer Amy zomaar op een avond verdwijnt en niet meer terug wordt gevonden, stort het leven van haar beste vriendin Madison compleet in. Haar verdriet is te…
17 5.00
optimale betrokkenheid

Optimale betrokkenheid met behoud van distantie

Nu eens geen lijvig management boekwerk, waarin met de beste bedoelingen allerlei succesverhalen worden vermeld. Vaak vol met goede tips en trucs om probleemloos een organisatie aan te sturen.…
4
geestverwanten

Geestverwanten - Hilda Spruit

Na een geesten-oproep-spel kan Merthe haar gave niet langer onderdrukken als onverklaarbare gebeurtenissen haar dwingen om op zoek te gaan naar de gruwelijke geheimen van haar herkomst. Is haar gave…
12

De kracht en de illusie van het EGO

ISBN 978-90-828348-0-2 Eerste druk © 2018 door Adelaide Geurtse Uitgeverij: BoekSucces Wie ben jij? Denk je nu aan een functie, eigenschappen, je lichaam, een oordeel? Is dit je ego die spreekt? Of…
22