duoboek938x200
Lieve fan,

In ons tweede blogbericht willen wij wat dieper ingaan op hoe wij het project duoboek aanvliegen. Sommige duoauteurs zullen er wellicht voor kiezen om elk een ander hoofdstuk te schrijven, anderen schrijven de hele tekst meteen samen, bij elkaar op schoot, met of zonder broek. Hoewel deze laatste optie zeker aantrekkelijk is, hebben we ervoor gekozen om los van elkaar delen van hoofdstukken te schrijven en deze dan weer door de ander te laten herschrijven. We hebben hiervoor gekozen om elkaar de vrijheid en ruimte te geven om onszelf ook individueel als auteur te ontplooien.

Om het uitwisselen van bestanden te vergemakkelijken, hebben we ervoor gekozen om te werken met Google Drive. In deze innovatieve cloudoplossing hebben wij een ‘map’ aangemaakt waarin we elk bestanden kunnen ‘uploaden’ (het verplaatsen van een bestand, bijvoorbeeld een Wordbestand, van de harde schijf naar ‘het internet’). Vervolgens kunnen deze eenvoudig worden aangepast en geredigeerd, waarbij het duidelijk is, wat er precies aangepast en geredigeerd is. Zo ziet u, lieve fan, ook het schrijversvak is niet ongevoelig voor de technologie van de moderne tijd.

Op dit moment ziet het ernaar uit dat ons boek uit drie delen gaat bestaan. Een gedeelte dat de jeugd van de hoofdpersoon beslaat, een groot middenstuk waar eigenlijk het enige boeiende gebeurt en dan een slotstuk. We kunnen aan onze meest trouwe fans meedelen dat het eerste deel nagenoeg af is. Dat heet: voor het herschrijven. De auteurs in spé onder onze fans zullen begrijpen dat het herschrijven vaak de meeste tijd in beslag neemt. Het meest uitdagende hierin was het uitvinden van het karakter en enkele seksueel getinte scènes. U leest het goed, geen heilig huisje wordt gespaard.

Daarnaast is het wellicht leuk om te weten dat we, in het kader van communicatie naar onze grote fanbase, een twitter- en facebookaccount hebben geopend. Het pseudoniem, dat tevens gebruikt zal worden voor ons boek, luistert naar de naam Pepijn Beerenbrood. Deze naam is een samenvoeging van onze beider namen.

We horen graag van jullie en anders tot de volgende keer,
Pepijn Beerenbrood
Pin It

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Benieuwd naar de ervaringen van deelnemers? Periodiek plaatsen ze hier een blog.

Boekentips

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'Zoeken en vinden op Schrijverspunt' hierboven. Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen.

Schrijverspunt

Ik heb een vraag/opmerking voor de redactie van Schrijverspunt.


Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Ik heb een vraag/opmerking voor Schrijverspunt Clusteruitgeverij


Uitgever Schrijverspunt

Ik heb een vraag/opmerking voor Uitgever SchrijverspuntWil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

Naar de Schrijversplek?

Op de Schrijversplek zijn de laatste nieuwtjes te vinden, kun je een blog of video toevoegen, je boekpresentatie melden, contact leggen met andere leden, etc.

Klik hiernaast op de afbeelding van de Schrijversplek!

De webwinkel van Schrijverspunt

Voor bezoekers en leden van Schrijverspunt, maar m.n. ook voor deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij en auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is hebben we naast deze website ook een online winkel.

klikhier om onze webwinkel te bezoeken!

Zoeken en vinden op Schrijverspunt

klikhier om de veelgestelde vragen en antwoorden te bekijken.

klikhier om iets te zoeken op Schrijverspunt!

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Schrijverspunt Clusteruitgeverij heeft als motto niet voor niets "Voor schrijvers, door schrijvers". Als clusteruitgeverij hanteren we daardoor vrijwel altijd de laagste tarieven. Een clusteruitgeverij - het woord zegt het al - clustert titels van zelfuitgevende auteurs en kleine uitgeverijen bij de aansluiting bij CB. Door het volume worden de kosten door meerdere deelnemers gedragen.

klikhier om Schrijverspunt Clusteruitgeverij te bezoeken!

Uitgever Schrijverspunt

Naast schrijversplatform en clusteruitgeverij is Schrijverspunt zelf ook uitgever. Onze missie is om debuterende en nog onbekende auteurs een kans te geven. We vinden namelijk élk voltooid manuscript een prestatie en de moeite waard om gelezen te worden.

klikhier om naar uitgever Schrijverspunt te gaan!
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.