duoboek938x200
Stel, je wordt toegelaten tot het duoboek project van Schrijverspunt. Wat is dan het eerste wat je doet? Een opzet maken? Gelijk beginnen te schrijven? Personages uitdenken? Locaties verzinnen? Nee. Niks van dat alles.

Je gaat brainstormen over wat je gaat dragen naar het Boekenbal. Om inspiratie op te doen is er geen betere bron dan YouTube. We begonnen onze zoektocht in de rap scene bij 50 Cent, het mode-icoon van de moderne kunsten. Helaas bleek dat hij doorgaans geen shirt droeg en dat element nadoen zou geen positief effect hebben op de verkoopcijfers van ons duoboek. Kortom, 50 Cent is te knap, te gespierd en te cool voor ons. Dus zijn stijl is misschien wat te hoog gegrepen.

We zakten een niveautje lager qua mode. We begonnen de Nederhop scene te verkennen. Ali B, Ronnie Flex en Joost. Wie is Joost, zal je je nu afvragen. Joost loopt graag in een oranje overall al Champagne drinkend door bebost gebied. Hij had op Hyves geen vrienden. Maar nu heeft hij Bitches zat. Een prachtig en inspirerend verhaal. Maar na zeker drie uur lang ontzettend slechte Nederlandstalige rap te hebben geluisterd, kwamen we tot de conclusie dat ook de stijl van de gemiddelde Nederhopper te cool was. Een zeer deprimerende conclusie.

Maar net als bij het schrijven van ons duoboek, laten we ons ook hierbij niet snel uit het veld slaan. Een lange tijd zaten we zwijgend naar de PC monitor te kijken. Toen kwam een van ons op een lumineus idee. Wat nou als we er niet van uit gaan dat we cool zijn? Deze doorbraak bracht ons tot één perfecte look. De look die ons past als een latex bodysuit:We knikten elkaar tevreden toe: zó gaan we naar het Boekenbal. De rolverdeling wie welke outfit zou aantrekken, was ook geen probleem. Ik ben Mick, hij is David. Het belangrijkste deel van onze zoektocht was geslaagd. Nu hoeven we alleen nog maar het boek te schrijven...
Pin It

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Benieuwd naar de ervaringen van deelnemers? Periodiek plaatsen ze hier een blog.

Boekentips

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'Zoeken en vinden op Schrijverspunt' hierboven. Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen.

Schrijverspunt

Ik heb een vraag/opmerking voor de redactie van Schrijverspunt.


Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Ik heb een vraag/opmerking voor Schrijverspunt Clusteruitgeverij


Uitgever Schrijverspunt

Ik heb een vraag/opmerking voor Uitgever SchrijverspuntWil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

Naar de Schrijversplek?

Op de Schrijversplek zijn de laatste nieuwtjes te vinden, kun je een blog of video toevoegen, je boekpresentatie melden, contact leggen met andere leden, etc.

Klik hiernaast op de afbeelding van de Schrijversplek!

De webwinkel van Schrijverspunt

Voor bezoekers en leden van Schrijverspunt, maar m.n. ook voor deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij en auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is hebben we naast deze website ook een online winkel.

klikhier om onze webwinkel te bezoeken!

Zoeken en vinden op Schrijverspunt

klikhier om de veelgestelde vragen en antwoorden te bekijken.

klikhier om iets te zoeken op Schrijverspunt!

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Schrijverspunt Clusteruitgeverij heeft als motto niet voor niets "Voor schrijvers, door schrijvers". Als clusteruitgeverij hanteren we daardoor vrijwel altijd de laagste tarieven. Een clusteruitgeverij - het woord zegt het al - clustert titels van zelfuitgevende auteurs en kleine uitgeverijen bij de aansluiting bij CB. Door het volume worden de kosten door meerdere deelnemers gedragen.

klikhier om Schrijverspunt Clusteruitgeverij te bezoeken!

Uitgever Schrijverspunt

Naast schrijversplatform en clusteruitgeverij is Schrijverspunt zelf ook uitgever. Onze missie is om debuterende en nog onbekende auteurs een kans te geven. We vinden namelijk élk voltooid manuscript een prestatie en de moeite waard om gelezen te worden.

klikhier om naar uitgever Schrijverspunt te gaan!
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.