Voor schrijvers, door schrijvers

Proefstuk

Inzendingen: 4
Je schrijft veel en graag en bent meestal tevreden over je schrijfresultaten. Je deed al mee aan schrijfactiviteiten en schrijfwedstrijden maar je kunt nu ook een verhaal of gedicht laten zien waar je echt trots op bent of... waar je juist nog over twijfelt maar wat je wel graag aan anderen wilt laten zien.
Dat is nu mogelijk in deze rubriek. Leden van Schrijverspunt kunnen in deze rubriek een schrijfresultaat tonen wat gezien kan worden als een proefstuk van eigen kunnen. Er zijn geen voorwaarden voor genre, aantal woorden, etc. Het is jouw proefstuk wat jij graag aan anderen wilt laten lezen.
Van lezers verwachten we respect voor de publicatie. Beloon de schrijver voor zijn/haar durf en inzet met serieuze feedback. Feedback is een reactie geven (geen advies) op dat wat je gelezen hebt. Het is aan de schrijver om die reactie te vertalen naar een actie.
Overzicht inzendingen:
 • De artikelen

  Je kunt hier alle gepubliceerde artikelen in deze rubriek sorteren op auteur, periode of tag/subrubriek.
 • Auteurs

  Sortering gepubliceerde inzendingen op auteur
 • Periode

  Sortering gepubliceerde inzendingen op periode
 • Tag/subrubriek

  Sortering gepubliceerde inzendingen op Tag (subrubriek)
  Een aantal schrijfactiviteiten kennen de mogelijkheid van een subrubriek (Tag).
 • Taste of Talent

  Meer schrijfactiviteiten bekijken, maar lastig om te bepalen welke? Door op onderstaande link te klikken kun je een willekeurig pakket van gepubliceerde inzendingen voor diverse schrijfactiviteiten vinden. De inzendingen zijn automatisch en random geselecteerd. In de duizenden inzendingen die bij Schrijverspunt in de rubriek schrijfactiviteiten te vinden zijn, is het soms lastig kiezen. Met dit leespakket is een eerste selectie wellicht net iets eenvoudiger. En elke keer, bij een nieuw bezoek aan deze pagina, een ander en actueel leespakket!
   
  Klik hier om het actuele leespakket te bekijken.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !