Je bent lezer en wilt wel serieus en gratis een boek lezen en daarover een review schrijven:

Je kunt een nieuw boek lezen, je helpt actief (nog) minder bekende auteurs en, met beperkte moeite, is het boek voor jou helemaal gratis. Een prettige manier om (nog) minder bekende boeken meer in de spotlight te krijgen en er zelf een gratis boek aan over te houden.

Je kunt zelf contact opnemen met de auteur van de aanvraag om verdere afspraken te maken. Dat kan via de Schrijversplek. Daar kun je de auteur een bericht sturen.

De review:

We verwachten een review met een positieve insteek en in minimaal 100 woorden van het door jou gelezen boek. Vanzelfsprekend willen we geen enkele invloed uitoefenen op de inhoud van de review, deze is echt afhankelijk van de inhoud van het boek. Je dient zelf te zorgen voor het plaatsen van de review op de website van minimaal twee online boekwinkels. Na plaatsing van de review vragen we je de aanvrager van de review hierover te informeren.

Plaats je geen review dan ben je verplicht het ontvangen boek, voor eigen rekening, te retourneren.
Pin It

schrijversplekwelkom


Inloggen / Registreren / Persoonlijk menu

Je peroonlijk menu is na het inloggen zichtbaar!
   

Wegwijzer voor de website (Klik hier)

Klik op een van de mogelijkheden.

SCHRIJVERSPUNT

Schrijverspunt is een platform voor schrijvers, lezers en uitgevers. Je kunt op onze website terecht voor nieuwtjes en tips over schrijven en uitgeven.

SCHRIJVEN EN SCHRIJVERS

Informatie over schrijven, boeken over schrijven, cursussen, etc. Ook als je kennis wilt maken met andere schrijvers.

LEZEN EN BOEKEN

Informatie over boeken met recensies, boekfragmenten, boektrailers etc. Boeken die binnenkort verschijnen. Onze boekenwinkel en Boekenpartners.

ZELF SCHRIJVEN

Je kunt online meedoen aan vele schrijfactiviteiten, o.a. verhalen, blogs, columns en/of gedichten toevoegen of deelnemen aan een van de schrijfwedstrijden.

PUBLICEREN VAN JE WERK

Of je manuscript wordt uitgegeven door een uitgeverij, of dat je het uitgeven zelf (in eigen beheer) gaat doen - er komt veel bij kijken.

UITGEVEN MET SCHRIJVERSPUNT

Een boek in eigen beheer uitgeven is mogelijk bij Schrijverspunt Clusteruitgeverij. Uitgever Schrijverspunt geeft jouw boek uit zonder kosten voor jou!

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Uitgever Schrijverspunt

Veel plezier

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018