Commentaar bij een poll

Commentaar bij een poll op Schrijverspunt

Voor schrijvers door schrijvers!

Schrijverspunt heeft als motto; Voor schrijvers door schrijvers! Dat proberen we op verschillende manieren waar te maken, maar een van die manieren is het regelmatig onderzoeken, d.m.v. een poll, wat de mening van de bezoekers en leden over Schrijverspunt is. De resultaten van een poll publiceren we vervolgens en gebruiken we voor toekomstige ontwikkelingen.

Poll:


Vrijwel continue is er een poll te vinden op onze website waarin we je vragen naar je mening. We hopen dat je de moeite wilt nemen om je voorkeur binnen de poll aan te geven. Heb je zelf een suggestie voor een poll?  Die horen we dan graag. Je kunt ons een bericht sturen door onderaan deze pagina op BERICHT te klikken.

Dit is de actuele poll:

Actuele Poll

Welke schrijfactiviteit mag van jou verdwijnen?
  • Stemmen: 0%
  • Stemmen: 0%
  • Stemmen: 0%
  • Stemmen: 0%
Alle stemmen:
First Vote:
Last Vote:

Commentaar:


Bij een poll kun je kiezen uit een aantal mogelijkheden. We kunnen ons voorstellen dat dat soms wat te beperkt is. Daarom bieden we je ook de mogelijkheid om commentaar of een toelichting te geven bij de betreffende poll. Hieronder is dat mogelijk door op Plaats reactie geven te klikken. Gebruik de naam van de poll bij titel.
Dit artikel delen?
Pin It
(Gemiddelde waardering 5 met 1 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen