Skip to main content
Categorie: POËZIE
Tekstsoort: Gedicht
Hits: 141

Onveilig?

© Mirjam den Broeder op .

Gedicht gemaakt op de site.
Niet opgeslagen: geen idee hoe.
Screenshot maken: vergeten.
 
Mededeling redactie:
"Beveiligingstoken ongeldig
probeer het opnieuw." 
 
Kan niet. Gedicht kwijt.
Paranoia terug.
Stomme ruil.
 
Wat is in hemelsnaam een
" beveiligingstoken"?
 
Het was toch al
een k*tweek.
 
 
 
{jlexreview:off}
feedback bij je tekst

Dank voor het lezen van deze inzending.

info  Lezenswaardig?

info Je kunt hieronder een reactie geven.

Voeg hier je commentaar toe...
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
 • This commment is unpublished.
  Arjan Zuidervliet · 15 dagen geleden
  Je moet ook geen gedicht over een virus insturen. Die plaag hebben we al lang gehad. 🤪 Wanneer je je gedicht opstuurt wordt de data (kennelijk) versleuteld met een bepaalde ontsleutelingscode (beveiligingstoken). Anders kan een boef onderweg jouw gedicht onderscheppen en het ook lezen en dat wil je natuurlijk niet.
  • This commment is unpublished.
   Mirjam den Broeder · 15 dagen geleden
   @Arjan Zuidervliet SP is openbaar dus iedereen kan het lezen toch? Boef of niet. Maar virus (daar ging gedicht niet over hoor) jakkes.... gelukkig straks weer vaccinaties Corona en Influenza. Heb beide zoektes ondanks dat toch gehad vorig jaar, was flink ziek maar zonder inenting mss wel in ziekenhuis gemoeten...
 • This commment is unpublished.
  Ineke Dijkhuis · 15 dagen geleden
  Hoi Mirjam, wat jammer dat je je gedicht kwijt bent. Dat is hartstikke rot. Daarom zet ik mijn gedichten in Word. Heb jij de mogelijkheid om Word te gebruiken? Daarna kopieer ik het en plak het in Schrijverspunt. Je kan het ook in een mail zetten en naar jezelf sturen en het daarna in een map zetten. Dan raak je het niet meer kwijt. Of opschrijven in een schrift. Ik ben gek op papier. Wat daarop staat kan je honderd jaar later nog lezen. En kan niet zomaar opeens verdwijnen zoals op het internet nogal eens gebeurt. Succes!
  • This commment is unpublished.
   Mirjam den Broeder · 13 dagen geleden
   @Ineke Dijkhuis Kopiëren plakken lukt niet op telefoon..in mail naar mezelf is wel een idee (mijn handschrift  is nogal abominabel). Dan heb ik tablet van mijn wederhelft nodig om daar mijn mail te openen en dan overtypen op SP (zonder fouten).
  • This commment is unpublished.
   Ineke Dijkhuis · 13 dagen geleden
   @Mirjam den Broeder Hoi Mirjam, het is afschuwelijk om wat je geschreven hebt kwijt te raken. Van internet kan je niet echt op aan. De site stopt of de inzendingen worden eraf gehaald of er is een storing en alles is weg. Wat ook een idee is om je gedichten naar jezelf te sturen en dan uit te printen. Dat heb ik gedaan. Zo raak je het niet kwijt. Ik heb mappen vol met mijn teksten op papier, omdat ik het internet niet vertrouw. Ik hoop dat je een manier vind om alles te bewaren. Het zou zo jammer zijn als jouw mooie gedichten verdwijnen. Hartstikke veel succes!
  • This commment is unpublished.
   Mirjam den Broeder · 13 dagen geleden
   @Ineke Dijkhuis Heb helaas geen printer, ook geen idee hoe dat zou moeten vsnaf telefoon. En om dat door een ander te laten doen (in mijn geval een medewerker van het tehuis waar wij wonen), daarvoor vind ik het te persoonlijk.
  • This commment is unpublished.
   Ineke Dijkhuis · 13 dagen geleden
   @Mirjam den Broeder @ Mirjam Ja, dat is inderdaad te persoonlijk. Ik heb mijn teksten naar mijn broer gemaild en die heeft het uitgeprint. Kan je op je telefoon je mail openen? Op mijn smartphone lukt dat. En dan is het denkelijk de enige mogelijkheid dat je het naar jezelf stuurt, zodat het op je telefoon bewaard blijft. Dan zou je je gedicht twee keer moeten typen, één keer op SP en één keer op je telefoon. Ik begrijp zo goed als niets van al die technische toestanden, maar misschien z
  • This commment is unpublished.
   Ineke Dijkhuis · 13 dagen geleden
   @Ineke Dijkhuis @ Mirjam Een heel stuk tekst is gewoon verdwenen. Ik schreef nog dat er misschien meer mogelijk is op de telefoon. Misschien is er wel een manier om te kopiëren.
   Ik wens je heel veel sterkte meisje.
 • This commment is unpublished.
  Elsbeth Boom · 15 dagen geleden
  lieve Mirjam, dit is zo ontzettend kut. ik schrijf, schrijf, schrijf. maar ik raak ook dingen kwijt. en vooral veel op deze site. 
  succes met kutweek.
  knuffel. misschien helpt het
  • This commment is unpublished.
   Mirjam den Broeder · 13 dagen geleden
   @Elsbeth Boom Ik ben een hele blog kwijt (ca 2 jaar op geschreven) en het meeste van gedichtenforum Storees... Het stopt en hup, alles weg. Sommige dingen zelf weggegooid in een overkritische bui en nu spijt...
  • This commment is unpublished.
   Elsbeth Boom · 13 dagen geleden
   @Mirjam den Broeder oh nee!!
   dat is vreselijk.
   net zo erg als foto's.
   na het overlijden van mijn man is het huis leeggehaald door zijn zus. ik kom nog steeds achter dingen die ik kwijt ben. het ergste: een box vol foto's, en al mijn werk van de kunstacademie.
  • This commment is unpublished.
   Mirjam den Broeder · 13 dagen geleden
   @Elsbeth Boom Stukjes van jezelf kwijt... foto's en kunst, niet te vervangen 😢

😐 Alle publicaties bekijken?.

Alle inzendingen zijn te lezen door bezoekers!

Zelf een verhaal of gedicht insturen is alleen mogelijk voor leden. Lid worden is gratis!

Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .
HIer vind je Haiku, Senryu, Limerick, Vrije vers, Hekeldicht en meer.