1 post
 • images/deelname/Poëzie.jpg
  Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
  Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .
  Klik op SCHRIJFACTIVITEITEN (tabs hieronder) voor alle mogelijkheden!
  1087 gepubliceerde inzendingen
 • Tekst opsturen:
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 06-04-2021

Hits: 193

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

wij zijn op

Aangepast: 06-04-2021
een gevoel dat centimeter voor centimeter naar boven schuifelt of alles bevriesd wat wordt aangeraakt. een gevoel dat blijft plakken als een plasje water na een storm. de wolken nogsteeds zwart en jouw ogen nogsteeds nat. maar dagen zweken bij en stormen barsten uit. jij pakt mijn hand, ik pak het verband maar voor ik het weet zijn we beland in nergens. nergens is waar we losbreken. nergens is waar de tralies opengaan en de dood ons ontmoet. de tralies brengen ons naar de enige plek wat het denken rust geeft.
 
Noot van de schrijver: Ik ontvang graag feedback
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

06.04.21
Feedback:
Een heel mooie tekst, geschreven in spoken wordstijl. Of zo interpreteer ik het toch. Heel mooi als je het snel leest. Er zit ritme in, rijm, herhaling, en een kleine twist op het einde. Je laatste zin voel ik wel niet zo goed, misschien ligt het aan het woordje 'wat'. Je hebt ook een typfoutje denk ik: een gevoel ..... of alles bevriesd' Moet bevriest zijn volgens mij, met een 't' dus. Schrijf je 'nogsteeds' bewust aan elkaar? Is het woord 'zweken' bewust, van zwijken, een oud werkwoord dat verraden wil zeggen? Of ook typfout?
Show more
06.04.21
Feedback:
Jammer van de interpunctie en opmaak..😑
Show more

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
55 woordenverhaal
De vrachtwagen
203
Lezen?