1 post
 • images/deelname/Poëzie.jpg
  Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
  Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .
  Klik op SCHRIJFACTIVITEITEN (tabs hieronder) voor alle mogelijkheden!
  1087 gepubliceerde inzendingen
 • Tekst opsturen:
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 22-09-2020

Hits: 453

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

spectrum

Aangepast: 22-09-2020
spectrum
om duizend deuren te bidden
En jouw liefde is de deur van mijn hart
Ik raakt aan je gehecht tot dat ik het vergat dat ik ben
Ik dacht dat je
Ik sta voor mijn deur
Stak je hand uit tot ik dacht
Mijn hand klopt op de deur
Ik maak geen ondersheid meer tussen jou en mij
Jij bent mijn handen
Laat me niet alleen in de niche van liefde
Laat me niet staan want ik ben jou
En jij mij
Twee zielen in een lihaam
Dus wees je zelf
Als je de mijne niet bent
Ben je dat niet
Wie ik ben.I
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

22.09.20
Feedback:
Het gevoel is goed, maar inderdaad je spelling kan beter. Je kunt overal aan werken en ik voel je wel, zeg maar.
Show more
22.09.20
Feedback:
Beste Mohamad,
Er staan nogal wat taalfouten in je gedicht en ook zinnen die ineens afbuigen, waardoor de leesbaarheid van de tekst achteruit gaat. Dat is jammer.
Show more

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Slachtoffers van covid 19
591
Lezen?
Droom
579
Lezen?
Niet Spreken
547
Lezen?