SCHRIJFACTIVITEIT: POËZIE ALGEMEEN

Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

WAARDERING

HITS:

289

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een waardering geven voor dit artikel! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs.
27.07.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl a.u.b.
Knap Louisa! Ik zou precies in de eerste zin de 'n' weglaten: Wis de 'kunde' ... maar je zal wel een reden hebben daarvoor.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Louisa Weijenbergh 27.07.21
    Nou, misschien heb je ook wel gelijk over die n. Ik wilde er wat ouderwetse draai aan geven maar het voegt bij de uiteindelijke versie niet zoveel meer toe. Thnx voor je waardering
27.07.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl a.u.b.
Knap schrijven, verdient reacties👍
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
Naar boven

Ook meedoen aan een schrijfactiviteit? Meedoen is gratis. We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door eerst in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.