Voor schrijvers, door schrijvers

Poëzie

Inzendingen: 1295
Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .
 
Spotprent (in senryu)
© Annemarie Steenbergen op .
Aantal hits: 112
Leraar duikt onder,
leerling leert hem een les, dat 
zwijgen soms goud is.
 
 
Dit artikel delen?
Opmerking auteur:
Ik ontvang graag feedback

geef een waardering voor: "Spotprent (in senryu)"

Geschreven door Annemarie Steenbergen . Geplaatst in Poëzie.
22.11.20
Feedback:
Ik had 'm gemist. Erg actueel en mooi gevangen in woorden. Ik moet nog wat meer leren houden van de Senryu, maar dat zegt niets over jouw werk. Goed gedaan!
Grammatica & Spelling:
Goed
  • Lezenswaardig:
    80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Annemarie Steenbergen 22.11.20
    Lief Elka dat je mijn senryu van de 0 sterren hebt bevrijd. Geintje! Bedankt voor je waardering. Ik moest eerst ook wennen aan haiku’s en senryu’s maar door de beperkte woordkeuze vind het een uitdaging om me eraan te wagen.
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !