Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: POËZIE ALGEMEEN
Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
323
AANGEPAST: 28-11-2020

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
28.11.20
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Annemarie Steenbergen 28.11.20
  Hoi Sophie, begrijp ik nu goed dat je jouw eigen gedicht 5 sterren geeft?
  • Annemarie Steenbergen 29.11.20
   @SophieVanSteen Kan gebeuren Sophie! Vond het wel komisch. Welkom op de site!
  • Sophie Van Steen 28.11.20
   Hoi Annemarie, dit was een ongelukje. Ik ben nieuw op deze site en weet nog niet goed hoe alles in elkaar steekt :) . Dit houdt ook meteen in dat ik niet weet hoe ik een waardering ongedaan maak. Sorry voor de verwarring.
28.11.20
Graag je feedback a.u.b.:
Beste Sophie!
Welkom op het Schrijverspunt en bedankt voor het ingestuurde gedicht.
Om te beginnen heb ik een paar aandachtspunten:
1. Probeer een schema (met of zonder rijm) in je gedicht te krijgen. Bijvoorbeeld alle regels ongeveer even lang of even veel lettergrepen. Of bijvoorbeeld de eerste en derde regel net zo lang en de tweede en vierde op een andere lengte. Er zijn heel veel mogelijkheden. Maar het is belangrijk dat het eindresultaat lekker klinkt als je het hardop voorleest.
2. Probeer niet krampachtig te rijmen, zoals bij zin 3 en 4.

Ik kijk uit naar je volgende gedicht!
Show more
2 van de 2 lezers vond deze review nuttig