SCHRIJFACTIVITEIT: POËZIE ALGEMEEN

Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Mórgen

Publicatie: | Louisa Weijenbergh
Wanneer ik morgen opsta... áls ik opsta
Ga ik het helemaal anders doen... dan ik me nu voorneem
De wekker zet ik vroeg... uit
En ga er direct uit... slapen
zodat ik naar de sportschool kan... om het abonnement af te zeggen
Daarna voel ik mij vast voldaan... dat mag ook wel want ik heb alles opgegeten
Het is gelukkig snel morgen... als het dan maar niet vandaag geworden is. Want vandaag neem ik het er nog lekker van

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
30.09.20
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Hallo Louisa, wat een leuk gevonden vers/schrijven, ik heb het al lachtende gelezen en dacht, dit moet gewoon even van mij wat krijgen. 4 sterren, het heeft wel wat, lekker jezelf blijven en jezelf zijn. Laat je door niets of niemand kisten,.In ieder geval bedankt voor even een heerlijk lach moment,. warme groet, Brigitte
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
27.09.20
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Louisa Weijenbergh 28.09.20
    Dag Toon, wij kennen elkaar niet volgens mij. Ik heb gezien dat mijn stukje 1 ster van jou gekregen heeft. Er staat jammer genoeg geen feedback bij.
    Nu is het zéker niet het beste stukje poëzie dat ik ooit maakte en wellicht geef ik té veel aandacht aan het waardeoordeel van een onbekende.
    Ik merk dat ik het nogal arrogant vind om mij op deze manier te beledigen. Ik voel niet de behoefte met een rode stift naar jouw producties te kijken maar ik zou zeggen: als je niets positiefs te melden hebt... zeg dan niets

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.