Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: POËZIE ALGEMEEN
Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
316
AANGEPAST: 08-10-2020

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
09.10.20
Graag je feedback a.u.b.:
Ik proef wanhoop, verdriet.
Mooi Low Wieze
Groetjes Trees
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
08.10.20
Graag je feedback a.u.b.:
Mooi geschreven, maar inhoudelijk voor mij te vaag.
De schrijver mag de lezer zeker met een vraag laten zitten, maar als de lezer totaal niet weet waar het over gaat, verliest het gedicht betekenis.

Kluwen omringen haar- Wat voor kluwen?
nog een paar jaar vechten en dan kan ik weer naast je staan - waarom staat de moeder nú niet naast het kind?

Schrijftechnische opmerking: de eerste strofe sluit je af met een punt, de volgende drie strofes laat je dat achterwege. Interpunctie consequent wel of niet gebruiken.
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
  • Louisa Weijenbergh 08.10.20
    Ik raakte geïnspireerd het gedicht te plaatsen na het lezen van de afstand tussen moeder en dochter hier op de site.
    Ik schreef het gedicht ooit toen het mij door instanties (tijdelijk) verboden werd omgang met mijn kinderen te hebben. Maar dat is toch juist het mooie; dat het vrij in te vullen is?