Voor schrijvers, door schrijvers

Poëzie

Poëzie
Inzendingen: 1305
Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .
 
Local Hero
© Eggerik Dockx op .
Aantal hits: 168

Ooit wereldberoemd 

Nu benzinestation Goes 
 
De poster naast Bruce
Dit artikel delen?
Noot van de auteur
Local Hero Bruce Springsteen kan in een paar woorden een hele wereld, een leven of situatie oproepen. Local Hero,uit Lucky Town is daarbij één van mijn favorieten. So I asked the salesgirl "Who was that man Between the doberman and Bruce Lee?" Dit in 17 lettergrepen is niet echt goed gelukt. Klein eerbetoon.

geef een waardering voor: "Local Hero"

Geschreven door Eggerik Dockx . Geplaatst in Poëzie.
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !