Voor schrijvers, door schrijvers

Poëzie

Poëzie
Inzendingen: 1288
Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .
 
Dans en zing
© Robert Hoogenboom op .
Aantal hits: 114
Verhaal  (in constructie )
Snel weer trug 
 
Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "Dans en zing"

Geschreven door Robert Hoogenboom . Geplaatst in Poëzie.
26.07.20
Feedback:
Sorry Robert, maar het oogt nogal rommelig door de hoofdletters en de spaties die je te pas en te onpas gebruikt. Het verhaal gaat nogal van de hak op de tak zeg maar. Daarnaast staan er typefouten in je tekst . Tranen, wordt, zeikende moet het zijn in de 3e, 4e en 5e zin.
Ik hoop dat je mijn opmerkingen wel kunt waarderen, zijn in ieder geval goed bedoeld.
  • Lezenswaardig:
    40%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !