Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: POËZIE ALGEMEEN
Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
290
AANGEPAST: 02-10-2020

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
02.10.20
Graag je feedback a.u.b.:
Volgens mij kende ik dit gedicht al (van de battle?) maar de woorden blijven mooi en ontroerend. Dit gedicht zal je wel dierbaar zijn.
En -vergis ik mij of ben je morgen jarig?- Alvast Van Harte, Trees. (Voor het geval het vandaag was, Nog Van Harte en uiteraard en spoedig herstel gewenst.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Trees Middelkoop 02.10.20
    Dank je Edith, het is me heel dierbaar, ik heb er lang over gedaan het zo te kunnen formuleren.
    Mijn verjaardag is morgen maar ik doe er niets aan.
    De revalidatie gaat voorspoedig, dus ik ben een tevreden mens
    Lieve groet Trees
02.10.20
Graag je feedback a.u.b.:
Al loopt het ritmisch niet overal lekker, ik vind het een prachtig en gevoelig gedicht. Goed gedaan Trees!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig