Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: POËZIE ALGEMEEN
Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
320
AANGEPAST: 13-11-2020

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
18.11.20
Graag je feedback a.u.b.:
Pfoe... wederom raak je me. Ik heb zelfs een gevoel je sterkte te moeten wensen. Bij deze.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Janneke De Leeuw van Weenen 18.11.20
    Dank je Louise! Ik heb het gedicht nu niet over één bepaalde persoon geschreven, het is meer iets dat ik verschillende malen bij verschillende mensen heb meegemaakt. Je weet dat het ze slecht gaat, maar ze vertikken het om iets te zeggen of hulp te vragen.
14.11.20
Graag je feedback a.u.b.:
Mooi Janneke!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig