SCHRIJFACTIVITEIT: POËZIE ALGEMEEN

Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

WAARDERING

HITS:

153

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een waardering geven voor dit artikel! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs.
24.02.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl a.u.b.
mooi Trees ik bedoel ik heb geen kinderen maar ik vind het erg mooi! Ik hoop dat je geniet van australie ik heb ook weer geschreven! En ik heb een baan gevonden maar nu ga ik slapen en ik hoop dat je van me houdt en ik van jou! Dag lieve TREES
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ingrid Karsten 03.03.22
    ja mooi Trees en en een traan mag je wel laten hoor voor die lieve dochter! Ben je weer teruggekeerd naar het kikkerland
Naar boven

Ook meedoen aan een schrijfactiviteit? Meedoen is gratis. We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door eerst in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.