Voor schrijvers, door schrijvers
1030 publicaties

Ook jouw artikel is welkom en meedoen is gratis.

Poëzie

Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .

71 Hits

Publicatie op:
Haatliefdeverhouding
Zij
ontkindt de zuigeling
ontpuurt het oorspronkelijke
ontmoedigt de verslagene
ontheemt de vreemdeling
 
Hij
haat en onthaat haar
 
 
Noot van de schrijver: Ik ontvang graag feedback

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Haatliefdeverhouding"

16.04.21
Feedback:
Hoewel hij haar onthaat, toch beetje een eng gedicht.
 • Schrijfkwaliteit
  5/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Arjan Zuidervliet 17.04.21
  Dank je Maryse. Verbaasd over zoveel sterren.
  • Arjan Zuidervliet 19.04.21
   @MaryseVanHal Dat was ook het idee, tja maar ja. Ik kan ook de haakjes tussen haakjes zetten ... Eigenlijk ook wel grappig, dat je je gedicht in iets heel anders kan veranderen, nadat je al sterren hebt gehad.
  • Maryse Van Hal 19.04.21
   Was gedeeltelijk voor de haakjes, ik vond dat dit er een extra dimensie aan gaf, nog meer de nadruk legde op zowel het eerste deel telkens als de woorden tussen haakjes zelf, en ook op het negatieve. Ik vond dat het je ook aanzette om de 'ont' woorden apart te lezen: zij ontkindt, ontpuurt, ontmoedigt, ontheemt; hij onthaat en dan weer samen. En ook omdat het net het tegenovergestelde is wat je verwacht en daarom een beetje eng dus, waardoor ik het een paar keer las om het beter te laten doordringen, en dat is goed 😉.