Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: POËZIE ALGEMEEN
Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
309
AANGEPAST: 21-08-2020

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
21.08.20
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
21.08.20
Graag je feedback a.u.b.:
Ik vind het leuk, maar niet zo mooi als de twee anderen. De derde zin "Wat dan ook is beter" vind ik een beetje kunstmatig en voor mijn gevoel loopt het niet zo lekker als ik hem hardop voorlees.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Romy Bezemer 23.08.20
    Dank je wel voor je commentaar, Janneke. Ook op mijn andere gedichten. Dit simpele versje kwam in mij op in de periode dat ik voor het eerst mijn kinderen om het weekend naar hun vader moest brengen en ik mezelf bijna niet in beweging kon krijgen, omdat alles opeens zo nutteloos voelde. Dan moest ik mezelf ertoe zetten om ‘wat dan ook’ stomweg te gaan doen, omdat dat altijd beter is dan met een gat in je hart voor je uit staren.