Voor schrijvers, door schrijvers

Poëzie

Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .

419 Hits

Publicatie op:
Geluidsfragment bij je gedicht
Het is ook mogelijk een geluidsfragment van je hier gepubliceerde gedicht toe te voegen. Gewoon zelf of een bekende je gedicht (laten) voorlezen en opnemen met bv je mobieltje. Het geluidsfragment is dan te vinden bij je gepubliceerde gedicht (zie voorbeeld hieronder). Zo kunnen anderen je gedicht niet alleen lezen, maar ook beluisteren.

Door op de rechts vertoonde afbeelding te klikken kom je bij meer geluidsfragmenten. Deze afbeelding is ook te vinden bij elk geluidsfragment van een gedicht.

Het toevoegen van een geluidsfragment (max 3 mb) is alleen mogelijk als mp3! We voegen alleen een geluidsfragment toe als het betreffende gedicht al gepubliceerd is op Schrijverspunt.

Dit is slechts een voorbeeld van een geluidsfragment zoals te vinden op deze website.


klikhier om jouw geluidsfragment toe te voegen.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Geluidsfragment bij je gedicht"