Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: POËZIE ALGEMEEN
Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
517
AANGEPAST: 22-08-2020

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
23.08.20
Graag je feedback a.u.b.:
mooi! Met of zonder witregels! Graag gelezen! Lyrisch gedicht!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
19.08.20
Graag je feedback a.u.b.:
Mooi geschreven, Danny, maar waarom al die witregels? Naar mijn idee geen toegevoegde waarde. Ik denk dat zeven strofes van twee regels prettiger leest en mooier is.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Danny Vandenberk 19.08.20
  Geen witregels hier in mijn versie, maar zou best kunnen dat ik iets verkeerd deed. Ik ben een kluns, dat is algemeen geweten...
  • Danny Vandenberk 23.08.20
   @Ewald Je hebt gelijk. 't Is beter zo. :-)
  • Ewald Hagedorn 22.08.20
   @Danny Vandenberk Danny, wat mij betreft ziet het er een stuk beter uit, maar uiteindelijk ga jij daarover natuurlijk.
  • Danny Vandenberk 22.08.20
   @detester Dank je wel. Ik denk dat de opmaak nu beter is. Akkoord, Ewald? :-)
  • Website beheer 22.08.20
   @Danny Vandenberk Beste Danny,
   De gehele tekst was ingesteld als Kop 6 tekst als opmaak. Eigenlijk vrijwel nooit een Kop-variant voor de opmaak gebruiken. Die instelling hebben we nu weggehaald. Zo beter?
  • Ewald Hagedorn 21.08.20
   @Danny Vandenberk Nou ja, het gaat om de inhoud en die is prima. Ergens heb ik iets gelezen over die witregels en hoe dat te verhelpen. Ik weet niet meer waar. Misschien kun je een berichtje aan de redactie sturen.
  • Danny Vandenberk 21.08.20
   @Ewald Begrijp wat je bedoelt en krijg het nu ook met witregels, maar ik kan het niet veranderen in de 'bewerken'-modus...
  • Ewald Hagedorn 19.08.20
   De witregels tussen alle geschreven regels moet jij toch ook zien? Ik zit achter de laptop, maar heb het ook even op mijn telefoon gecheckt. Ook daar ...