1 post
 • images/deelname/Poëzie.jpg
  Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
  Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .
  1085 gepubliceerde inzendingen
 • Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 02-11-2020

Hits: 257

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Een kaarsje branden

Aangepast: 02-11-2020
Ik heb een kaarsje aangestoken
en in stilte gebedjes gedaan
de zachte vlam, de lieve woordjes
raken wellicht de hemel aan.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

11.11.20
Feedback:
Mooi Louise, ik geloof dat God de gebeden zeker hoort.
 • Waardering
  100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
11.11.20
Feedback:
Een hemels gedicht
 • Waardering
  100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
03.11.20
Feedback:
Zo herkenbaar, zo mooi verwoord
Groet Trees
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Louise van der Hee 03.11.20
  Dank je wel, Trees, voor je lieve reactie.
  Een klein gedichtje voor het grote gemis
  van alle dierbaren die ons zijn ontvallen
  en de liefde voor hen, immer in het hart, geborgen is.

  Groetjes Louise

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
55 woordenverhaal
Hij heeft de tijd!
684
Lezen?
55 woordenverhaal
Uitdagende klas
640
Lezen?
55 woordenverhaal
Liever broodjes!
603
Lezen?