1 post

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 6812 niet laden

 • images/deelname/Poëzie.jpg
  Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
  Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .
  1116 gepubliceerde inzendingen
 • Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Bloedmooi

Publicatie op : 20-05-2021

"Ik ontvang graag feedback"

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Bloedmooi

179 Hits.
ik prikte in mijn vinger
en keek hoe zich langzaam
een druppel vormde
ik vond ze mooi
 
en toen de druppel viel
volgde ik haar met mijn ogen
en ze viel langgerekt
 
en ik likte aan mijn vinger
en vocht tegen het likken
en vocht tegen het nog een keer prikken
en vocht tegen het vallen van druppels
 
rood op het witte tapijt
 
kinderstemmen zingen
           hoog
kippenvel op armen
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

20.05.21
Feedback:
De laatste zinnen lijken verdwaald uit een ander gedicht? Ik krijg daar geen vat op.
 • Waardering
  60%
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
 • Maryse Van Hal 20.05.21
  Neen, horen er bij... tijdens op de achtergrond en erna op de voorgrond...
  • Maryse Van Hal 22.05.21
   https://www.youtube.com/watch?v=TvThHk-wMRk
   Dit helpt misschien om het te begrijpen, maar er zijn verschillende manieren om het gedicht te interpreteren. Waar het eindpunt ligt is niet afgebakend, ook voor mij niet.

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Mijn eerste orgasme
319
Lezen?
Missing ?
290
Lezen?
Leg je handen
290
Lezen?