SCHRIJFACTIVITEIT: POËZIE ALGEMEEN

Poëzie is de kunst van het dichten. Ook is poëzie een verzamelnaam voor gedichten en verzen. Poëzie is een taaluiting waarbij een grote nadruk ligt op vorm, klank en beeldspraak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Toen hem gevraagd werd een definitie van poëzie te geven, zei de dichter Robert Frost: "Poetry is the kind of thing poets write." - Poëzie is wat dichters schrijven .

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

WAARDERING

HITS:

434

AANGEPAST:

27 oktober 2020

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Geef s.v.p. alleen 5 sterren als het werk perfect is en jij geen verbeteringsmogelijkheden ziet. Schrijvers stellen jouw tips en opmerkingen vooral op prijs.
29.10.20
Graag je feedback a.u.b.:
Een heel mooi gedicht, Elka.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
28.10.20
Graag je feedback a.u.b.:
Misschien is het 'not done', maar ik heb nu 2 keer gehad dat een gedicht van mij, waarvan ik zelf denk dat het in ieder geval potentie heeft, geen enkele waardering heeft gekregen ('Echo' en 'Het Woud der Spinnen'). Ik merk dat ik graag zou weten of het echt niets gevonden wordt, want dan leer ik daarvan, of dat het gewoon niet gelezen wordt (wat ik begrijp, uiteraard.) Maar misschien vraag ik teveel?
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Annemarie Steenbergen 28.10.20
  Hoi Elka, dit gedicht staat er 2 keer in. Dus hij is wel gewaardeerd maar die (inmiddels 4) waarderingen staan bij die andere ‘Andere taal’ . Het klopt trouwens dat niet alles gewaardeerd wordt. Dat heb ik ook. Dat kan van alles betekenen. Maar jouw werk wordt over het algemeen erg goed gewaardeerd hoor! :)
  • Annemarie Steenbergen 28.10.20
   @e_k_le_mair Bedankt voor je felicitatie Elka! Voor wat betreft waar de poëzie staat: als het goed is bij schrijfactiviteiten toch? Groetjes, Annemarie
  • Elka Le Mair 28.10.20
   Dank je wel voor het reageren! Ik had gezien dat dat gedicht 'Andere taal' er twee keer in staat. Geen idee hoe dat komt. Maar het ging me om de gedichten 'Echo' en 'Het Woud der Spinnen' (kindergedicht). Ik snap heel goed dat dit gebeurt, alleen weet ik nu niet of het 'slecht' is of gewoon niet gelezen. Anyway: mijn probleem. Ik snap wel meer niet van deze site (maar ben best een digibeet). Zo wilde en wil ik je feliciteren met de overwinning! (Poezië-battle), maar zie niet of en waar dat kan. Bij dezen: Van harte! En ik zie ineens niet meer hoe ik bij 'poëzie' kan komen. Ligt dit aan mij? En sorry, ik hoor dit natuurlijk niet aan jou te vragen.
28.10.20
Graag je feedback a.u.b.:
Heel mooi Elka.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
27.10.20
Graag je feedback a.u.b.:
Weer schitterend Elka!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
Naar boven

Ook meedoen aan een schrijfactiviteit? Meedoen is gratis. We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door eerst in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.