We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  27.11.20
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Mooi en gevoelig gedicht Elka.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  23.11.20
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Ik vind het een heel gevoelig emotioneel gedicht. Qua rijm zat ik te denken nav je discussie met Janneke: de laatste zin en de twee na laatste zin hebben qua ritme/rijm met elkaar van doen als ik naar de overige zinnen kijk. Misschien kun je iets bedenken wat op ‘zijn’ rijmt, of juist iets wat rijmt op ‘één’, om het kloppend te maken?
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Elka Le Mair 24.11.20
   Dank je wel voor je feedback, Annemarie. Begrijp ik daaruit goed dat het jou ook stoort? Ik ga ernaar kijken, maar eerlijk gezegd voelt dit gedicht voor mij goed. Aan de andere kant: ik ga het wel proberen, want als ik het toe kan het dat ik het wellicht toch mooier vind. Goede suggestie!
   • Elka Le Mair 24.11.20
    @Annemarie Steenbergen Stopt met dansen ... Als in: afgesneden? ;) Nee hoor, dat vond ik even grappig. Maar ik zal ernaar kijken. Vooralsnog snap ik het niet, omdat ik het niet jammer of storend vind, maar ik ga denken dat dat aan mij ligt. Ik waardeer jullie moeite heel erg! Bedankt in ieder geval!
   • Annemarie Steenbergen 24.11.20
    Het is niet zo zeer storend als wel jammer omdat je gedicht prachtig is in een bepaald ritme, wat dan op het einde het ritme doorbreekt, snap je? Je moet het zien als een mooie dans waarin iemand opeens stopt met dansen.
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 593
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Valérie Lempereur: Patricia achter het raam op de Wallen

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.