WEBSHOP SCHRIJVERSPUNT

Inhoud van je winkelwagen...

Nog geen bestelling...

Vervolg de bestelprocedure in slechts 4 stappen!

  • Home
  • Pluslid worden

Binnenwerk van een boek wijzigen

Normale prijs: € 30,00 Alleen beschikbaar voor andere gebruikersgroep

Je binnenwerk van je boek is al op de juiste wijze opgemaakt en/of je boek is al te koop maar je wilt toch nog een aantal aanpassingen? Dat is mogelijk bij Schrijverspunt Clusteruitgeverij. Tenminste als je je boek uitgeeft in eigen beheer en op basis van POD. Ook is deze mogelijkheid beschikbaar voor auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is na inlevering en opmaak van het definitieve manuscript.

Bij het binnenwerk van een boek gaat het in feite om alle pagina’s tussen de voorkant en de achterkant van een boek. De pagina’s kunnen leeg zijn, tekst bevatten of in een enkel geval een afbeelding. Als auteur/uitgever ben je zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van het binnenwerk. Zorg ervoor dat het definitieve binnenwerk goed is nagekeken op taal- en typefouten en dat voldaan is aan onderstaande instructies.De PDF dient te voldoen aan de aanleverspecificaties van het CB

Lukt het niet om het binnenwerk aan de aanleverspecificaties te laten voldoen? Door gebruik te maken van deze mogelijkheid lossen we het op.

De praktijk leert dat hoe intensief en serieus een manuscript ook bekeken is er toch vaak nog foutjes ingeslopen zijn die pas opvallen bij het bekijken van het werkelijke fysieke boek. Jammer...

Je boek moet er goed uitzien en optimaal als het om (ontbreken van) taalfouten en dergelijke gaat.

Als je je boek uitgeeft bij Schrijverspunt Clusteruitgeverij op basis van Printing on Demand (optie B.) of als Schrijverspunt de uitgever van je boek is dan bestaat er echter de mogelijkheid om, beperkt, aanpassingen aan te brengen in het binnenwerk van je boek. Zelfs nadat je boek al beschikbaar is voor verkoop. We hebben het over beperkte aanpassingen (correctie taal- en typefouten e.d.) Zijn de aanpassingen ingrijpender en m.n. technisch van aard dan geven we voorafgaand een indicatie van de kosten. Je kunt dat kenbaar maken bij opmerkingen.

Het gaat om tekstaanpassingen in het binnenwerk (dus niet de cover) en niet om aanpassingen in de wijze van opmaak.

Voorwaarden voor deze tekstuele wijzigingen in het binnenwerk zijn:

  • De wijzigingen dienen beperkt in aantal en complexiteit te zijn en op een eenduidige manier aangeleverd te worden.
  • De wijzigingen mogen niet resulteren in het toenemen of afnemen van het totaal aantal pagina's van het boek.

Let op: De aangegeven prijs is de basisprijs en van toepassing voor normale opmaak. Bij complexe opmaak maken we vooraf de (mogelijke) meerkosten kenbaar.
korting

Deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij ontvangen automatisch 10% korting door eerst in te loggen bij Schrijverspunt!

Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:
Menu
Nog geen bestelling...