Partners van Schrijverspunt

Samen met onze partners zijn we in staat om zaken te realiseren die voor ons alleen niet mogelijk zijn. Daarvoor heb je dus partners en we zijn er blij mee. Gezamenlijk kunnen we activiteiten organiseren en dienstverlening aanbieden in het belang van onze bezoekers.

Wil je ook partner worden van Schrijverspunt?
 Door in te loggen verschijnt hieronder een formulier!

{article=2871}

Stuur een e-mail naar Schrijverspunt

We kunnen je het beste helpen door je te vragen het onderwerp zo concreet mogelijk te benoemen en de e-mail naar de juiste ontvanger te sturen. Let op de vragen met een * zijn verplicht!

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Elke auteur heeft er belang bij dat zijn of haar boek op zo veel mogelijk verkooppunten verkrijgbaar is. Aansluiting bij het CB is dan onontbeerlijk om boeken te verkopen via de meer dan 2500 (e-)boekhandels in Nederland en Belgi√ę, waaronder: Bol.com, Ako, Bruna, Polare maar voor e-boek natuurlijk ook Apple en Kobo..
Voor de gemiddelde zelfuitgevende auteur en kleine uitgever vormen de hoge aansluitkosten bij het CB een stevige drempel en vrijwel niet op te brengen. Maar met die kosten ben je er nog niet. Bij een zelfstandige aansluiting heb je verder ook nog eens te maken met de logistieke en administratieve handelingen en kosten van het CB. Het beheer hiervan is voor de gemiddelde leek bijna niet te doen. Dus maar niet doen? Onzin natuurlijk. Wij zorgen voor een probleemloos alternatief.

Schrijverspunt Clusteruitgeverij : Jouw boek in de boekhandel!

  • Hits: 2486
Klik hier om jouw commentaar toe te voegen.