Partners van Schrijverspunt

Samen met onze partners zijn we in staat om zaken te realiseren die voor ons alleen niet mogelijk zijn. Daarvoor heb je dus partners en we zijn er blij mee. Gezamenlijk kunnen we activiteiten organiseren en dienstverlening aanbieden in het belang van onze bezoekers.

Wil je ook partner worden van Schrijverspunt?
 Door in te loggen verschijnt hieronder een formulier!

{article=2871}

Stuur een e-mail naar Schrijverspunt

We kunnen je het beste helpen door je te vragen het onderwerp zo concreet mogelijk te benoemen en de e-mail naar de juiste ontvanger te sturen. Let op de vragen met een * zijn verplicht!

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Schrijvers4fun

schrijvers4dfunSchrijvers4fun is een info-theek voor schrijvers -, lezers en boekenliefhebbers die zich enerzijds professioneel, anderzijds amateuristisch met schrijven, lezen en boeken bezig houden. Haar belangrijkste doel is het verstrekken van informatie aan haar doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan informatie over verschillende activiteiten die er worden georganiseerd, interessante links, schrijftips, leestips, organisaties onder de aandacht brengen, maar ook info verstrekken door middel van links naar andere websites te plaatsen. Deze heeft Schrijvers4fun al voor je uitgezocht. Dus altijd de meest betrouwbare websites en info tot je beschikking.

Schrijvers4fun: Wij zijn niet de eerste, maar wel met de meeste info!

  • Hits: 1974
Klik hier om jouw commentaar toe te voegen.