Partners van Schrijverspunt

Samen met onze partners zijn we in staat om zaken te realiseren die voor ons alleen niet mogelijk zijn. Daarvoor heb je dus partners en we zijn er blij mee. Gezamenlijk kunnen we activiteiten organiseren en dienstverlening aanbieden in het belang van onze bezoekers.

Wil je ook partner worden van Schrijverspunt?
 Door in te loggen verschijnt hieronder een formulier!

{article=2871}

Stuur een e-mail naar Schrijverspunt

We kunnen je het beste helpen door je te vragen het onderwerp zo concreet mogelijk te benoemen en de e-mail naar de juiste ontvanger te sturen. Let op de vragen met een * zijn verplicht!

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Boekpunt.com

boekpuntHou je van lekker lezen? Bij Boekpunt.com kun je de juiste boeken vinden. Boekpunt.com is een boekwinkel voor lezers van andere boeken. Lezers die werk van bekende schrijvers lezen, maar ook graag boeken van auteurs die debuteren of nog niet zo bekend zijn willen lezen. Volgens ons zijn die ook zeker de moeite van het lezen waard!

U bent zelf schrijver van een boek en u wilt op Boekpunt.com lezers laten kennismaken met uw boek? Dat kan! Verkoop van uw boek op Boekpunt.com is gratis*, we vragen alleen, bij verkoop, een kleine commissie (fors lager dan in de reguliere boekhandel). U kunt uw boek ook alleen op Boekpunt.com etaleren en bezoekers uitnodigen een door u zelf aan te geven site te bezoeken waar ze uw boek kunnen bestellen. We kunnen u daarnaast een aantal mogelijkheden aanbieden om uw boek op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen. lezerspunt is ook een van de Boekenpartners van Schrijverspunt.

 * Deze gratis mogelijkheid, kost vijf euro, maar als je een link naar Boekpunt.com op je eigen of een bevriende website plaatst ontvang je van ons een korting van 5 euro op een bestelling van een ander boek op Lezerspunt. Zo zorgen we samen voor meer bezoekers en/of bestellers die wellicht ook belangstelling hebben voor jouw boek! En daar gaat het om.

Hierklikken120

  • Hits: 1147