Partners van Schrijverspunt

Samen met onze partners zijn we in staat om zaken te realiseren die voor ons alleen niet mogelijk zijn. Daarvoor heb je dus partners en we zijn er blij mee. Gezamenlijk kunnen we activiteiten organiseren en dienstverlening aanbieden in het belang van onze bezoekers.

Wil je ook partner worden van Schrijverspunt?
 Door in te loggen verschijnt hieronder een formulier!

Ben je op een professionele wijze actief op het gebied van schrijven, ondersteuning van schrijvers, opleiding en dergelijke en wil je een bijdrage leveren aan de dienstverlening, promotie of kennis- en vaardigheidsbetering van minder bekende schrijvers? Denk je de bezoekers van Schrijverspunt een aantrekkelijk aanbod te kunnen doen? Dat kan o.a. door partner te worden van Schrijverspunt. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Als partner van Schrijverspunt zorgen we ervoor dat je activiteiten aandacht krijgen op o.a. Schrijverspunt. Met tienduizenden bezoekers een goede manier om je doelgroep te bereiken. Omgekeerd verwachten we ook dat je wat aan te bieden hebt.

Hoe werkt het in de praktijk?

Partners van Schrijverspunt worden opgenomen in deze partnerrubriek van Schrijverspunt. Als partner krijg je de gelegenheid aan te geven wat je activiteiten zijn, een logo te plaatsen en een directe link naar je eigen website. Omgekeerd verwacht Schrijverspunt dat de partner een link plus logo van Schrijverspunt op haar website plaatst.

Partners kunnen activiteiten kenbaar maken die, na toetsing, (tijdelijk) op de website van Schrijverspunt geplaatst worden. Bezoekers van Schrijverspunt kunnen gebruik maken resp. deelnemen aan die activiteiten. Leden van Schrijverspunt ontvangen een korting of anderszins enig voordeel. Bij structurele voordeelaanbiedingen voor leden (w.o. deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij en auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is) zal dit worden aangegeven in het lidmaatschap overzicht.

Partners van Schrijverspunt kunnen een link naar de eigen website laten toevoegen in de betreffende websitecategorie.

Partners van Schrijverspunt kunnen een inhoudelijk lezenswaardig en passend artikel aanleveren voor een van de rubrieken van Schrijverspunt. Bij plaatsing zal bronvermelding plaatsvinden en een directe link naar de website van de partner.

Partners van Schrijverspunt kunnen Schrijverspunt voorstellen doen voor gezamenlijke activiteiten, dienstverlening en dergelijke. Schrijverspunt is voorstander van dit soort initiatieven. Twee weten meer dan een en met meerdere partijen blijken bepaalde zaken opeens wel mogelijk.

Indien partners Schrijverspunt, op een eigen manier, in het zonnetje weten te zetten laten we een banner van de partner, random, zien op de diverse pagina's.

En nog veel meer als de intenties overeenkomen. In principe is alles bespreekbaar.

Interesse om partner van Schrijverspunt te worden?

Neem gerust contact met ons op...Stuur een e-mail naar Schrijverspunt

We kunnen je het beste helpen door het onderwerp zo concreet mogelijk te benoemen en de e-mail naar de juiste ontvanger te sturen.

Website Schrijverspunt

Heb je vragen- opmerkingen, technisch of inhoudelijk, over de website? Werkt een link niet of kun je niet inloggen? Ook vragen/opmerkingen van redactionele aard zijn welkom. Kies voor: Contact met de redactie en/of webmaster van Schrijverspunt.

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Ben je deelnemer van Schrijverspunt Clusteruitgeverij of zou je dat willen worden, maar zijn zaken je nog niet duidelijk? Je wilt zaken afstemmen voor de titel(s) die je uitgeeft? Kies voor: Contact met Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Uitgever Schrijverspunt

Is uitgever Schrijverspunt de uitgever van je boek of zou je gebruik willen maken van de mogelijkheden van uitgever Schrijverspunt, maar zijn zaken je nog niet duidelijk? Kies voor: Contact met uitgever Schrijverspunt

Boekwinkel Schrijverspunt

Heb je vragen over de boekwinkel van Schrijverspunt of n.a.v. je bestelling? Kies voor: Contact met de boekwinkel van Schrijverspunt

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Stichting Biblionef

biblionef
De jaarlijkse schrijfwedstrijd voor de 55 woordenbundel gaat binnenkort weer van start. In de Week van het Korte Verhaal (14 - 21 februari) kan iedereen een fictieverhaal in precies 55 woorden plaatsen op de website van Schrijverspunt. Een deskundige jury selecteert 55 verhalen voor de jaarlijkse bundel­uitgave. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Stichting Biblionef, een organisatie die zich inzet om kinderen in achterstands­gebieden van boeken te voorzien. Een mooi initiatief, dat wij vanaf nu jaarlijks zullen sponsoren met de 55 woordenbundel. Maar wat doet Biblionef nu precies en hoe gaan ze te werk?

Nieuwe kinderboeken
Een belangrijk uitgangspunt is, dat Biblionef uitsluitend nieuwe kinderboeken verspreidt. Een nieuw boek is een cadeau, iets waardevols en een teken van respect, niet zomaar een afdankertje.

Selectie en distributie
Regelmatig ontvangt Biblionef mooie partijen nieuwe Nederlandse en Engelse kinderboeken gratis of koopt deze in met grote korting. Bij de distributie van de boeken wordt selectief en zorgvuldig te werk gegaan. Vrijwilligers bekijken stuk voor stuk welk boek geschikt is voor welke organisatie, of de aanvraag van kinderlectuur serieus is en of er de garantie is dat de boeken goed gebruikt zullen worden. Er is een intensieve samenwerking met bestaande initiatieven van andere hulporganisaties in binnen- en buitenland. De gezamenlijke Biblionef organisaties verspreiden jaarlijks 500.000 nieuwe kinderboeken over de hele wereld.

CBF certificaat
Biblionef heeft Het CBF-certificaat. Dit is een keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving voor de kleinere goede doelen. Jaarlijks wordt getoetst of de organisatie voldoet aan de criteria van het CBF voor verantwoorde fondsenwerving en bestedingen.

Biblionef Nederland
Biblionef is gevestigd in de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag. Vanuit dit kantoor maken zij alle boekzendingen gereed, zowel de grote zendingen naar Ghana, Suriname en de Antillen als de kleinere zendingen naar scholen en weeshuizen rond de wereld.

Meer lezen of een donatie doen aan Stichting Biblionef? Kijk op www.biblionef.nl

Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 336
(Gemiddelde waardering 0 met waardering(-en)