Partners van Schrijverspunt

Samen met onze partners zijn we in staat om zaken te realiseren die voor ons alleen niet mogelijk zijn. Daarvoor heb je dus partners en we zijn er blij mee. Gezamenlijk kunnen we activiteiten organiseren en dienstverlening aanbieden in het belang van onze bezoekers.

Wil je ook partner worden van Schrijverspunt?
 Door in te loggen verschijnt hieronder een formulier!

{article=2871}

Stuur een e-mail naar Schrijverspunt

We kunnen je het beste helpen door je te vragen het onderwerp zo concreet mogelijk te benoemen en de e-mail naar de juiste ontvanger te sturen. Let op de vragen met een * zijn verplicht!

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

www.55woorden.nl

Men neme een verhaalidee en schrijft, schrapt, schaaft en sleutelt tot het hele verhaal zich in precies 55 woorden (inclusief de titel) ontrolt. Onmogelijk? Niet als je weet door te dringen tot de kern, weglaat wat overbodig is en ieder woord weegt op zijn waarde en betekenis.

Ga naar www.55woorden.nl , blader door de digitale bundel en lees de verhalen die auteurs hebben ingestuurd. Zelf schrijven kan ook: lees de spelregels en stuur je 55 woordenverhaal naar info@55woorden.nl

55woorden.nl is een initiatief van blogger PickThisScript, partner van Schrijverspunt en mede-organisator van de 55 woordenschrijfwedstrijd op www.schrijverspunt.nl

  • Hits: 1444