Bij Schrijverspunt vind je inspiratie!
Krijg jij het zelf gezegd in exact 55 woorden?
Meedoen aan onze schrijfwedstrijd? Het kan nog!
Overal lekker schrijven...

het concilie van zeven frontHet Concilie van Zeven’ is een goed geschreven thriller, waarin een internationaal opererende groep professionals een belangrijke rol speelt. Onder de naam ‘Concilie van Zeven’ werkt deze groep aan verschillende projecten om de wereld grondig te veranderen. In het streven zijn doel te bereiken, deinst de groep nergens voor terug en gaat letterlijk over lijken.

 

Een andere hoofdrolspeler is Paul Dudek; hij heeft jaren gezocht naar de overlevenden van een medisch experiment en vindt uiteindelijk Lauren Caitland, die als een van de laatsten nog in leven is. Lauren heeft al jaren het gevoel dat ze achtervolgd wordt en door alles wat Paul vertelt, wordt haar duidelijk dat ze dit niet verzonnen heeft. Vanaf het moment dat Paul en Lauren elkaar hebben ontmoet, volgen de gebeurtenissen elkaar razendsnel op en blijkt langzaam maar zeker wat er met Lauren aan de hand is en wat het Concilie nastreeft.

Tot de allerlaatste bladzijde wordt de lezer in spanning gehouden en ondanks enkele vergezochte scènes is het boek vanaf de eerste tot de laatste bladzijde spannend. Dit boek is een thriller met inhoud en een genot om te lezen.

Titel: Het Concilie van Zeven
Auteur: Aad Vlag
Uitgeverij: Aad Vlag te Terneuzen
ISBN: 9789081569613
Prijs: € 13,95

© Johan van de Velde / Schrijverspunt

Pin It

laatste artikelen

Column