BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Welkom in de boekwinkel van Schrijverspunt. Vind hier je boek. Maak een keuze qua genre (zie menu) om verder te selecteren of maak gebruik van onze zoekfunctie als je wilt zoek op auteur of titel.
Artikelen
Webshop categorieën
Webshop producten
Commentaar
PLG_SEARCH_PAGEBUILDERCKSEARCH
Leden
Zoeken - Inhoud

Veilig oversteken - Everdien SaSa

cover-veilig-oversteken_1819294926
Dit verhaal gaat over Natasja, waarbij een aanzienlijke rol is weggelegd voor Benno. Verder staat de vraag centraal in hoeverre we onze levensloop in eigen hand hebben. Ligt het aan de keuzes die we maken of zijn het onvoorspelbare drama's die ons levenspad van richting doet veranderen? In hoeverre ...Lees meer
€ 2,50 stuk


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review

Dit verhaal gaat over Natasja, waarbij een aanzienlijke rol is weggelegd voor Benno. Verder staat de vraag centraal in hoeverre we onze levensloop in eigen hand hebben.

Ligt het aan de keuzes die we maken of zijn het onvoorspelbare drama's die ons levenspad van richting doet veranderen? In hoeverre kunnen we onze toekomst zelf bepalen?

Heeft het zin om hierover na te denken, omdat het levenslot uiteindelijk toch al vaststaat? Zijn gebeurtenissen voorbestemd of louter toeval? Is het scenario van het leven bij de geboorte reeds vastgelegd? Zijn we in staat omstandigheden dusdanig te manipuleren zodat we ons lot kunnen ontlopen?

Willen we dat echt? Misschien is onze bestemming als een aangereikte kans bedoeld, waarbij je zelf kunt beslissen of je die wilt grijpen. Zijn we te eigenwijs en te blind om het goede te herkennen? Doen we onszelf hiermee te kort? Blijven we hangen in verwijten dat voorvallen waarop we zelf geen grip hebben ons leven negatief beïnvloeden?

Staat een positieve houding garant voor een mooie toekomst? Is het mogelijk alle tegenslagen om te buigen naar nieuwe kansen? Als dat zo is, kun je er gemakkelijk vanuit gaan dat we de sleutel naar succes en geluk in eigen hand hebben. Maar is dat zo?

Specificaties

Everdien SaSa
BookBuster
E-boek
2018
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stem:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Anderen bekeken ook

We adviseren je om eerst in te loggen voor het beste resultaat! Dat is mogelijk met je normale Schrijverspunt-account.
https://www.lekkerboek.nl/