Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Bundel 'De rode koffer' nu te koop.

Schrijverspunt organiseerde in de zomer van 2020 een schrijfwedstrijd met als thema ‘De rode koffer’.

voorzijde kofferDe jury, bestaande uit Edith Eggenkamp ©Inspiratiewater en Wouter Grootenboer van Schrijverspunt, hebben de 215 inzendingen vakkundig beoordeeld.

Het verhaal ‘Kees de koffer’, geschreven door Rob den Boer is uitgekozen als de winnende inzending.

De 50 meest lezenswaardige verhalen zijn opgenomen in deze bundel.

 

De bundel is vanaf begin oktober te koop in elke boekenwinkel in België en Nederland.

 

Voorverkoop

Tot 10 oktober krijg je 10 % korting bij de aanschaf van de bundel in de boekenwinkel van Schrijverspunt. Verzending van een bestelling zal dan na 10 oktober plaatsvinden.

 

Klik hier om naar de boekenwinkel te gaan.

Dit artikel delen?

Hits: 296

Reacties   

# Trotsjeanette verstappen 10-10-2020 11:26
Wat ben ik trots dat mijn eerste korte verhaal is opgenomen in deze verhalenbundel. Felicaties aan Rob den Boer. Ik had het leuk en logisch gevonden als iedereen die een bijdrage aan deze bundel heeft geleverd, de bundel toegestuurd had gekregen. Dat stimuleert om ook een volgende keer weer deel te nemen aan een schrijfwedstrij d.

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen