Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Meedoen aan schrijfwedstrijden

meedoen aan schrijfwedstrijdenIn juli organiseerde Schrijverspunt een poll met als titel “Doe je weleens mee aan een Schrijfwedstrijd?” We danken alle deelnemers voor hun deelname aan de poll.

58.8% gaf aan soms mee te doen aan een schrijfwedstrijd, 23.8% benadrukte nooit mee te doen aan een schrijfwedstrijd en 17.5% liet weten vaak mee te doen aan een schrijfwedstrijd.

Het is duidelijk dat veel schrijvers soms meedoen aan een schrijfwedstrijd. Een schrijfwedstrijd is dan ook de ideale manier om de schrijfkunst te beoefenen. En vaak zijn er mooie prijzen te winnen!

Op Schrijverspunt vind je een breed overzicht van Schrijfwedstrijden. Ook organiseert Schrijverspunt zelf schrijfwedstrijden. Klik hier voor een groot aantal vermeldingen.

Heb je nog nooit meegedaan met een schrijfwedstrijd? Doe ook mee!

Bedankt voor de deelname aan de poll. De nieuwe poll vind je hier.

Deel ook je commentaar in de commentsectie van dit artikel.poll schrijfwedstrijden

Dit artikel delen?

Hits: 172

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen