Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes op Schrijverspunt

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Verhalenbundel: Bedankt, harde werkers!

Het zijn bijzondere tijden.
Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep, de gevolgen raken ons allemaal. De druk van de getroffen maatregelen is groot en niemand die ons kan vertellen of het einde al in zicht is. We doen ons best om positief te blijven, al is dat soms lastig.
Om in deze ingewikkelde periode mensen die actief zijn in cruciale beroepen of vitale processen een hart onder de riem te steken, combineerde Schrijverspunt de impact van de COVID 19-pandemie met een schrijfactie. De uitdaging was om in exact 100 woorden een verhaal of gedicht te schrijven waarbij een cruciaal beroep of vitaal proces in tijden van corona centraal staat, met een bundel van de vijftig boeiendste verhalen en gedichten als eindresultaat.
Een oprecht en welgemeend ‘Bedankt, harde werkers!’
 bundel
De bundel is verkrijgbaar in elke (online-) boekenwinkel in België en Nederland.
 
We streven ernaar om zoveel mogelijk fysieke boeken gratis voor de harde werkers beschikbaar te stellen. Elke hulp om dit mogelijk te maken is welkom. Door mee te doen aan een van acties kunnen we elke keer een pakketje gratis boeken naar een organisatie/instelling met deze harde werkers sturen. Voor elke twee verkochte fysieke bundels stelt Schrijverspunt ook zelf een gratis bundel (plus verzending) beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over de verschillende acties.
 
Klik hier als je belangstelling hebt voor de bundel.
 
Dit artikel delen?

Hits: 346

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Tag: Nieuws