Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes op Schrijverspunt

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Reviews voor schrijfactiviteiten

waarderenSchrijvers die meedoen aan een van onze schrijfactiviteiten stellen een waardering of commentaar bij een inzending erg op prijs. Zo blijkt uit de praktijk. Zinvolle feedback kan je daarbij helpen jezelf verder te ontwikkelen als schrijver.
Daarnaast kunnen uitgebrachte waarderingen en ontvangen commentaren je een aardige indicatie geven van de lezenswaardigheid van je inzending. Weet je mensen te boeien, te raken, etc?
 
Al een tijdje zijn we, als Schrijverspunt, minder enthousiast over de huidige mogelijkheden op onze website om een artikel te waarderen en/of een commentaar toe te voegen bij een artikel. Om die reden zijn we op zoek gegaan naar een betere mogelijkheid en we denken die gevonden te hebben. In het nieuwe waarderingssysteem kun je gelijktijdig een waardering geven voor een artikel en, als je dat wilt, ook nog eens in een korte tekst feedback geven. Schrijvers van een artikel kunnen aangeven of ze 'wat kunnen' met de ontvangen feedback. Daarbij is het betrouwbaarder omdat alleen leden een waardering kunnen geven en dan slechts eenmalig voor het betreffende artikel.
 
Om ervaring op te doen met de nieuwe mogelijkheden passen we, voorlopig, de nieuwe mogelijkheid alleen nog maar toe bij de rubriek 'Quote'. Wellicht zijn nog aanpassingen noodzakelijk of werkt de nieuwe mogelijkheid, in de praktijk toch minder naar tevredenheid. De bestaande reeds uitgebrachte waarderingen en commentaren archiveren we voorlopig, maar deze zijn in deze rubriek niet meer zichtbaar.
Als we van mening zijn of reacties in die zin ontvangen dat sprake is van een verbetering gaan we geleidelijk aan alle schrijfactiviteiten voorzien van deze mogelijkheid. Voorlopig echter zal per schrijfactiviteit de commentaar- en waarderingsmogelijkheid wellicht anders zijn.
 
Nieuwsgierig?
Bekijk de nieuwe functie bij de rubriek 'Quote'. En vooral maak gebruik van deze mogelijkheid. Alleen al als dank voor inzet van de vele schrijvers die dagelijks voor nieuwe inzendingen zorgen, maar ook om te ervaren hoe het werkt. En.., gaat er iets mis laat dat dan weten aan het sitebeheer van Schrijverspunt. Dan kunnen we het probleem of de kinderziekte verhelpen.
 
Klik hierom naar de schrijfactiviteit 'Quote' te gaan.
 
 
 
Dit artikel delen?

Hits: 328

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Tag: Nieuws